Simglasögon Arena Cobra

Simglasögon Arena Cobra

918,21 kr

693,79 kr

-24%
Upptäck den ultimata simprestandan med Arena Cobra simglasögon, designade av det kända märket Arena.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Simglasögon Arena Cobra

Arena Cobra simglasögon är ett måste för alla som gillar att simma. Dessa glasögon är designade av det berömda varumärket Arena och kombinerar prestanda och komfort för att ge dig den ultimata simupplevelsen.

Tack vare sin hydrodynamiska design och avancerade teknik gör Arena Cobra simglasögon att du kan röra dig genom vattnet med total fluiditet, utan att hindras av läckage eller irritation. Deras strömlinjeformade form och mjuka silikonpackningar anpassar sig perfekt till ditt ansikte för optimal vattentäthet och absolut komfort.

Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare passar Arena Cobra simglasögon för alla nivåer. Deras polykarbonatlins ger en klar, distorsionsfri vision, så att du kan hålla ett öga på din prestation och din omgivning. Dessutom förhindrar deras anti-fog-behandling imma, för perfekt sikt hela tiden.

De här glasögonen är tillverkade av högkvalitativa material och är både tåliga och slitstarka. Det justerbara silikonbandet ger perfekt passform och den utbytbara näsbryggan gör att du kan anpassa dem efter storleken på ditt ansikte. Så att du kan koncentrera dig på simningen utan att behöva oroa dig för dina glasögon.

Oavsett om du tränar i bassäng eller i öppet vatten kommer Arena Cobra simglasögon att följa med dig på alla dina simpass. Med sin eleganta stil och ikoniska Arena -logotyp är de också en obestridlig modeaccessoar för krävande simmare.

Låt inte dina simglasögon sakta ner dig eller stå i vägen för din simning. Välj Arena Cobra simglasögon och njut av oöverträffad prestanda och komfort i vattnet. Beställ dina nu och upptäck den ultimata simupplevelsen med Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002507-550
Färg 550 SILVER-SVART
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen