Brett urval Trail till de bästa priserna

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpare är det viktigt att du kan njuta av löpning och trail med fullständig sinnesfrid. trail är en krävande sport som kräver att du är utrustad med herr- och damkläder, trail skor och tillbehör för att garantera din säkerhet. Trek-Expert har ett brett utbud av varumärken trail på specialerbjudande året runt!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vad är trail running ?

Naturlöpning trail running är en löpsport som utövas i en naturlig miljö. Denna disciplin utövas i allmänhet på stigar och i varierande terräng: på slätter, i skogar eller i berg. En mycket komplett idrottsaktivitet som involverar både benen och överkroppen, trail kräver intensiv fysisk ansträngning, men också specifik utrustning.

Ett mycket brett urval av kvalitetsprodukter för trail running

En mycket krävande sport, trail running kräver rätt utrustning för hög prestanda och säkerhet.För att hjälpa dig under dina mest intensiva tävlingar erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för att uppfylla dina behov och krav. trail Du hittar ett urval av skor, textil, väskor och en rad olika tillbehör som < >skor >, < >textil >, < >väskor > och en rad olika tillbehör som < >glasögon >, < >textil >, < >väskor > och en rad olikatillbehör som handskar, tours hals, pannband för att utrusta dig så bra som möjligt och öka din njutning under dina expeditioner. Alla de mest kända varumärkena i världen av sport outdoor och löpning är samlade till reducerade priser: Columbia , , Camelbak , Buff , Asics , Nike , adidas , Saucony ... Oavsett om du är en trailer vardagsmotionär eller en erfaren idrottsmanhittar du säkert den utrustning som är tekniskt bäst för dig i din specialiserade Trek-Expert webbutik.

Trail och Running: vilka är skillnaderna?

Som namnet nom antyder sker naturlöpning i terrängen, till skillnad från running på asfalt. trail -entusiaster springer vanligtvis på terräng som ständigt förändras och täcker tekniska stigar. trail tävlingar äger rum i olika typer av terräng, som kan bestå av: stenar, stenar, lera, gräs, snö.

Hur förbereder man en trail running på rätt sätt för att öka prestandan?

trail är både en fysisk och mental sport som kräver goda förberedelser. Du behöver inte bara vara i god fysisk form, utan du behöver också ett sinne av stål för att anpassa dig till alla förhållanden. För att maximera din effektivitet under resorna ska du komma ihåg att komplettera din konditionsträning med styrketräningspass. Detta hjälper dig att förbereda dig för variationer i tempo och stöd när du kör i teknisk terräng med fler nivåer. De svårare tävlingarna som kilometern vertical kräver "intensiv" träning i liknande lutningar, dvs. en genomsnittlig lutning på 15 grader.

Vilken typ av utrustning bör du välja för trail running ?

Skor

Viktig utrustning, skor för trail är utformade för att ge komfort, skydd och prestanda för löpare. Dessa modeller har en yttersula utrustad med dubbar för anpassning till alla underlag. För löpning i lågland eller skog ska du välja ett par som ger optimalt grepp för att få stabilitet. För bergsspår ska du välja skor som är avsedda för mer tekniska spår och som är mer robusta.

Väskor

När det gäller väskor from trail , bör ditt val bero på hur långt du ska gå, men också på vilken utrustning du behöver ta med dig. För korta distanser är en väska med en volym på mindre än 10 liter mer än tillräcklig. Om du är ett fan av långa trail ellerultra trail , välj en större väska.

Textil

På Trekking Expert erbjuder vi ett brett utbud av textilier man och woman speciellt framtagna för träning. Välj din utrustning från de mest kända varumärkena som Gore, adidas eller Asics . Oavsett om du tränar eller tävlar har vi allt du behöver:strongstrongt-shirt, shorts, byxor, tights, jacket, sweatshirt, kompression...

Tillbehör

För effektiva och bekväma trail -pass kan du komplettera din utrustning med divers accessories. De kommer att vara mycket användbara för att anpassa sig till alla situationer: Intensiv värme, regn, låga temperaturer... Därför har vi en rad produkter som ger dig extra skydd mot elementen : pannband, choker, balaclava, halsvärmare, gant, keps, visir, mössa...

Uppkopplade klockor och elektroniska tillbehör

trail är en sport som kan utövas under flera dagar i mer eller mindre extrema förhållanden. För att utöva din passion under bästa möjliga förhållanden behöver du säkert köpa säkerhetsutrustning från trail som en huvudlampa eller en vattentät lampa. Du hittar också olika modeller av uppkopplad GPS klocka för löpning, samt aktivitetsarmband.