Om oss?

Välkommen till Trek-Expert, den ultimata destinationen för alla älskare av outdoorsporter

Vi är en del av Spacefoot-familjen, ett pionjärföretag inom e-handel för sport. Vår resa började med en enkel passion för handboll, som snabbt expanderade till volleyboll och sedan fotboll, vilket drev vår tillväxt. Idag är vi stolta över att ha 24 specialiserade webbplatser, som täcker nästan alla sporter och nyligen utökat till områden som motorcyklar och inredning.

Vårt lager, strategiskt beläget i Montlouis-sur-Loire (37), är navet i vår verksamhet, där över 500 000 produkter från över 5000 varumärken skickas till hela Europa. Våra kontor i Levallois-Perret rymmer ett dedikerat team av experter som kontinuerligt strävar efter att förbättra din online shoppingupplevelse.

Hos Spacefoot är våra värderingar viktiga för oss. Vi drivs av ambition, inte bara för oss själva, utan också för våra kunder. Vi tror på teamwork och jobbar tillsammans för att erbjuda dig bästa möjliga service. Trots vår framgång uppskattar vi varje tillfälle och strävar alltid efter att förbättra oss.

Alltid på jakt efter nya utmaningar, planerar vi att expandera internationellt till över 20 länder inom en snar framtid. Vårt mål är att ständigt nyskapande och utveckla gränserna för e-handel, för att erbjuda dig ännu mer bekvämlighet och valmöjligheter.

Hos Trek-Expert, är vår mission enkel: att ge dig rätt utrustning för att optimera din prestation, samtidigt som vi sparar ditt tid och pengar. Oavsett om det gäller vandring, trail running, klättring eller vintersporter så har vi det du behöver.

Så varför vänta? Välkommen till Spacefoot-galaxen!