Ett brett urval av vandringar till de bästa priserna

vandring och trekking är utomhusaktiviteter som ger dig möjlighet att utöva sport samt upptäcka och betrakta naturen. Oavsett om vandringen är kort eller lång är det viktigt att utrusta sig med specifik utrustning för att säkerställa din komfort och din prestanda.

Upptäck all utrustning för vandring och trekking till de bästa priserna och de bästa varumärkena som adidas Terrex, Columbia eller The North Face.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vandringskläder och vandringsskor för en njutbar vandring

utrustningen är en viktig faktor som gör att en idrottsman kan prestera bra under alla omständigheter i sin disciplin! Dra nytta av den senaste innovations på vandringsutrustning! Få ut det mesta av din resa genom att förlita dig på expertisen hos bästa varumärken såsom The North Face , Columbia , Gore, Buff eller till och med Camelbak ! Allt till reducerade priser!

Vilken utrustning är bäst för vandring?

Hur skaffar man rätt skor för en sådan aktivitet?

Eftersom vandra rimmar med till fots, behöver du skor som är lämpliga för detta ändamål! Är du ny inom denna sport och vet egentligen inte så mycket om den? Ditt val bör baseras på din resväg och, framför allt, den typ av terräng du kommer att gå på! För enkla stigar, välj skor som är både flexibla och llätta. För mer teknisk terräng är det lämpligt att ta hänsyn till följande kriterier: stabilitet, dämpningoch hållbarhet. Och för tuff terräng ska du välja skor som kan ge dig maximal adhesion samt bra fotstöd. Du kan välja mellan flera modeller, t.ex. den vattentäta Premium-leather från The North Face eller Trailmaker från adidas Terrex. Utrustad med en greppvänlig ultra yttersula ger de dig maximal säkerhet! Så unna dig dessa sneakers till ett oslagbart pris!

Vad ska jag ha på mig där nere?

Eftersom flera timmars promenad i naturen kräver stor rörelsefrihet behöver du lätta kläder! Om det är riktigt varmt kan du välja shorts ! De är tillverkade av beständigt tyg och andningsbart tyg och håller dig igång i total komforti alla terränger! R5 från Gore eller Standard från The North Face kommer att göra susen! Om vädret är kallare, välj byxor istället! Välj modeller som är tillverkade av tyg nylon, eftersom de har fördelen att stå emot vatten och torka snabbt. Dessutom är du väl skyddad när du är ute och går på hårda ytor eller när du stöter på vassa kanter. Du kan välja mellan Terrex Hike från Adidas eller R3 Zip-off Windstopper från Gore. De senare finns tillgängliga till oslagbara priser!

Hur är det med din topp?

Planerar du att ge dig ut på vandring eller trekking mitt i sommaren? Då är det lämpligt att använda kortärmade tröjor som överdel! De är lätta och har dessutom anti-breathing-teknik så att du alltid håller dig torr. Men som du vet, eftersom vandring sker i friska luften, kan väderförhållandena förändras plötsligt! Därför är det en bra idé att alltid ha en jacka som skyddar dig från att bli förkyld i vind och regn! Våra vandringsjackor är tillverkade av polyester och har stoppning för att ge dig optimal komfort. Om du har ont om idéer kan du välja en av följande modeller: Rainforest Pocket Print från Napapijri, R3 Active från Gore eller Gosei Puffer Jacket från The North Face. Få dessa jackor till låga priser!

Ytterligare textiltillbehör för vandring

Att vandra i friluft innebär att du utsätter dig för yttre element som lätt kan bryta din koncentration! Börja med solens strålar! Om du vill undvika de skadliga effekterna av UV-strålar behöver du absolut en keps.Välj modellerna impermeabel, resistent och andningsbar! Mossan green från Buff eller Tex M från Gore kan vara perfekt för dig! Förutom kepsen, glöm inte att ta med några bidongerså att du kan hålla dig ordentligt hydrerad! Välj modeller med termisk isolering för att hålla din dryck sval. Tänk också på ergonomi så att den blir lätt att greppa! Podium big chill från Camelbak borde verkligen inspirera dig! Sist men inte minst kan det finnas tillfällen då du måste hålla i dig ordentligt när du ska ta dig över ett hinder! Med risk för att skada dig själv måste du bära lämpliga handskar! Föredra handskar som är tillverkade av andningsbart material och med fungerande isolering.