Badbyxor Speedo Allov Brief

Badbyxor Speedo Allov Brief

Börjar på: 428,50 kr

370,58 kr

-14%
Speedo Allov Brief swim brief är perfekt för simning och har en perfekt passform för ultimat komfort i vattnet.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

370,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Speedo Allov Brief

Speedo Allov Brief swim brief är det perfekta valet för alla entusiastiska simmare som letar efter en högkvalitativ baddräkt för träning och tävling.

I enlighet med varumärkets rykte Speedo erbjuder dessa badbyxor en perfekt passform och oöverträffad komfort. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att motstå slitage orsakat av klor och UV-strålar, vilket garanterar långvarig hållbarhet.

Den snygga, eleganta designen på Speedo Allov Brief swim brief gör den till ett estetiskt val för simmare av alla förmågor. Den ger optimal täckning samtidigt som den ger total rörelsefrihet i vattnet. Med sin lätt figursydda skärning formar den sig perfekt efter kroppens konturer och ger en känsla som om den vore en andra hud.

Dessa badbyxor är speciellt utformade för simning och har Endurance+ -teknik, vilket gör dem resistenta mot klor, blekning och noppbildning. Detta gör dem till ett perfekt val för regelbundna träningspass i poolen.

Dessutom har Speedo Allov Brief swim brief utmärkt ventilation och torkar snabbt rapide, vilket gör den till det perfekta valet för simmare som gillar att tillbringa tid i vattnet.

Oavsett om du är tävlingssimmare eller fritidssimmare är Speedo Allov Brief Swim Brief ett måste. Med sin prestanda på toppnivå, oöverträffade komfort och snygga design kommer den säkert att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller badkläder. Beställ dem nu och upptäck själv varför Speedo är favoritmärket för badkläder för så många simmare runt om i världen.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003354-16613
Färg röd/blå
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen