Simglasögon Speedo Jun Biofuse 2.0

Simglasögon Speedo Jun Biofuse 2.0

269,34 kr

194,05 kr

-28%
Förbättra din simförmåga med Speedo Jun Biofuse 2.0 simglasögon, designade av det pålitliga sportmärket Speedo.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Simglasögon Speedo Jun Biofuse 2.0

Speedo Jun Biofuse 2.0 simglasögon är det perfekta valet för simmare på alla nivåer. De är designade av det kända varumärket Speedo och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

Deras Biofuse-teknik säkerställer en perfekt, bekväm passform tack vare deras ergonomiska form och mjuka silikontätning. Den hjälper också till att minska märken och irritation runt ögonen, så att du kan koncentrera dig helt på din simning.

Anti-fog-linser ger en klar och tydlig vision, medan inbyggt UV-skydd skyddar dina ögon från solens skadliga strålar. Oavsett om du simmar utomhus eller i poolen ger dessa simglasögon dig optimalt skydd.

Den eleganta, moderna designen på Speedo Jun Biofuse 2.0 gör den till ett oumbärligt simtillbehör. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare kommer dessa simglasögon att följa dig genom alla dina träningspass och tävlingar.

Förutom sin exceptionella prestanda är dessa simglasögon också extremt hållbara tack vare sin högkvalitativa konstruktion. De är utformade för att motstå slitage och blekning, vilket gör dem till en långsiktig investering för alla ivriga simmare.

Låt inte dina simglasögon sakta ner dig, välj Speedo Jun Biofuse 2.0 och njut av en simupplevelse som ingen annan. Oavsett om du vill förbättra din prestation eller bara ha kul i vattnet kommer dessa simglasögon att följa med dig vart du än går. Så lägg till dem till din simutrustning nu!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003363-16957
Färg nyckel/blå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen