Badmössa för flickor Arena

Badmössa för flickor Arena

220,36 kr

165,52 kr

-25%
Upptäck vår junior badmössa för flickor, perfekt för simning, från det kända märket Arena. Garanterad komfort och prestanda!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Badmössa för flickor Arena

Arena badmössa för tjejer är speciellt utformad för unga simmare som brinner för sin sport. Med sin snygga design och välkända varumärke är denna keps ett perfekt val för tjejer som vill sticka ut vid poolen.

Denna badmössa för damer tillverkas av det kända märket Arena och är designad för komfort och prestanda. Den är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar exceptionell hållbarhet. Dessutom är den speciellt utformad för att passa flickors huvuden, vilket ger en perfekt passform och optimalt skydd.

Oavsett om du är fritids- eller tävlingssimmare är denna badmössa ett viktigt tillbehör för att skydda ditt hår från klor och poolvatten. Det slitstarka, vattentäta tyget förhindrar att vatten tränger in, så att du kan njuta av ditt simpass utan att behöva oroa dig för ditt hår.

Arena badmössa för flickor är också ett perfekt val för simmare junior. Den färgglada, moderna designen kommer att tilltala unga tjejer som letar efter stil och komfort. Dessutom finns den i en mängd olika ljusa färger som passar alla smaker och personligheter.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare får du inte glömma bort hur viktigt det är med en badmössa. Förutom att skydda håret och ge optimal komfort, kan den också förbättra din prestation genom att minska luftmotståndet i vattnet.

Kort sagt, Arena badmössa för flickor är ett måste för alla unga simmare. Med sin eleganta design, överlägsna kvalitet och perfekta passform är det den perfekta följeslagaren för alla dina simningspass. Vänta inte längre, lägg vantarna på denna badmössa nu och dyk ner i vattnet med självförtroende och stil!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 004410-100
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior