Vattentät Joma R-Trail

Vattentät Joma R-Trail

Börjar på: 1 781,07 kr

1 239,08 kr

-30%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 781,07 kr

1 239,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät Joma R-Trail

Mackintosh från trail running för herrar. Detta är en vattentät jacka tillverkad av ett vattentätt, vattenavvisande tyg som dessutom är mycket lätt. Regn, vind och kyla kommer inte att kunna stoppa dig. Med denna vattentäta jacka får du maximalt skydd när du springer i bergen under ogynnsamma väderförhållanden.

Den har hel dragkedja och en skyddande patch som förhindrar att den skaver mot huden. Den invändiga klaffen hindrar vatten och kyla från att tränga igenom. Huvan har ett tredubbelt elastiskt band som anpassar sig efter huvudet för att förhindra att vatten rinner igenom. Elastiska muddar i ärmslut och nederkant ger optimal isolering mot regn och kyla.

På sidorna finns två säkra fickor med dragkedja. Dessa fickor är mycket praktiska, eftersom löparen bekvämt kan förvara och bära med sig förnödenheter som energibars och gels, eller personliga föremål som mobiltelefoner, nycklar eller hörlurar. Det lätta fodret gör att den vattentäta jackan inte väger något extra.

Den vattentäta jackan är tillverkad av vattentätt tyg som stöter bort vatten. Med en högsta nivå av vattenskydd (10 000 mm vattentäthet) tål den kraftigt regn under långa perioder och snöfall, och den är också vindtät så att vädret inte dämpar din vilja att fortsätta avverka milen. Den är mycket lätt, så det finns inga begränsningar för rörligheten.

Jackans design är originell och iögonfallande. Komplettera look med stil tack vare den mångfärgade sublimeringen som löper genom hela plagget och smälter samman genom en optisk effekt. De valda nyanserna harmonierar perfekt med färgerna i naturen: grönt, blått, brunt och grått. Njut av att springa i bergen i regnet med denna spektakulära mackintosh från trail running.

Den har också tryckta element: logotypen Joma på framsidan och ett anpassat tryck på höger ärm. Även här är de sömlöst infogade för att hålla den lätt.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103218.615
Färg rojo
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen