Klätterskor Boreal Beta Eco

Klätterskor Boreal Beta Eco

Börjar på: 1 079,86 kr

1 033,53 kr

Prestanda och ekologi, Boreal Beta Eco skor är din allierade för att erövra klättringens toppar. Pålitligt varumärke: Boreal.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 079,86 kr

1 033,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klätterskor Boreal Beta Eco

Boreal Beta Eco klätterskor är den perfekta lösningen för klättrare som letar efter en högkvalitativ produkt med minskad miljöpåverkan. Dessa skor tillverkas av det välkända varumärket Boreal och har utformats speciellt för att ge oöverträffad komfort och prestanda under dina klättringspass.

Materialet som används för att tillverka dessa skor kommer från hållbara källor, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Dessutom har de en ergonomisk design och asymmetrisk form som formar sig perfekt efter foten, vilket ger en exakt passform och optimalt stöd när du klättrar.

Den högkvalitativa gummisulan ger exceptionellt grepp, så att klättrare kan känna sig säkra och koncentrera sig på sin klättring. Dessutom ger den förstärkta gummitån extra skydd för tårna, samtidigt som rörelseprecisionen optimeras.

Klätterskorna Boreal Beta Eco har också ett foder i ekologisk bomull som ger extra andningsförmåga och komfort, även under långa, intensiva pass. Den lätta konstruktionen och snörningssystemet rapide ger dessutom enkel rörelse och en lätt känsla, vilket är avgörande för framgångsrik klättring.

Oavsett om du är en erfaren klättrare eller nybörjare är Boreal Beta Eco klätterskor ett perfekt val för att kombinera prestanda och miljöetik. Med sin överlägsna kvalitet och miljövänliga design är dessa skor en hållbar investering för din klättring. Beställ nu och njut av bekväm, miljövänlig klättring med Boreal Beta Eco klätterskor.

Mer information

Varumärke Boreal
Tillverkarens SKU 11223
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)