Klätterskor för kvinnor Boreal Beta Eco

Klätterskor för kvinnor Boreal Beta Eco

Börjar på: 1 079,86 kr

849,25 kr

-21%
Ta dig till topparna med stil med klätterskorna för damer Boreal Beta Eco, designade av det kända märket Boreal.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 079,86 kr

849,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klätterskor för kvinnor Boreal Beta Eco

Boreal Beta Eco klätterskor för damer är designade för maximal prestanda under dina klättringspass. Denna skapelse från Boreal är speciellt utformad för kvinnor, med hänsyn till den kvinnliga anatomin och morfologin. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är dessa skor det ultimata verktyget för att ta din klättring till nya höjder.

Skorna Boreal Beta Eco är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder perfekt passform och oöverträffad komfort. Ovandelen i syntetläder och fodret i ekologisk bomull är både slitstarka och miljövänliga, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Dessutom ger den högpresterande gummisulan ett utmärkt grepp på stenar så att du kan koncentrera dig på din klättring.

Den asymmetriska formen och lätt böjda tån ger extra precision och stabilitet, medan den profilerade hälen ger en fast och bekväm passform. Det exakta snörningssystemet gör också att du kan justera spänningen på olika delar av fodret, beroende på dina behov och klättringsstil. Med Boreal Beta Eco klätterskor kan du vara säker på att varje rörelse stöds och att du kommer att kunna uppnå dina mål med självförtroende och smidighet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren klättrare är Boreal Beta Eco klätterskor ett perfekt val för alla klättringsaktiviteter inomhus och utomhus. Deras mångsidighet och tillförlitlighet gör dem till ett måste för klättringsentusiaster. Så vänta inte längre, utrusta dig med dessa toppmoderna skor och ge dig ut för att erövra nya vertikala utmaningar med självförtroende och stil. Klätterskor för damer Boreal Beta Eco, för topprestanda och ett engagemang för miljön.

Mer information

Varumärke Boreal
Tillverkarens SKU 11224
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)