1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Dig Starback

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Dig Starback

Börjar på: 673,35 kr

554,59 kr

-18%
Upptäck komfort och prestanda i den 1-delade baddräkten för damer Speedo Dig Starback, det perfekta valet för simning för damer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

554,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Dig Starback

Speedo Dig Starback 1-dels baddräkt för kvinnor är det perfekta valet för alla kvinnor med en passion för simning. Denna baddräkt är designad av det kända märket Speedo och kombinerar stil, komfort och prestanda på ett perfekt sätt.

Simdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att motstå klorerat vatten och klor, vilket gör den perfekt för regelbunden användning i poolen. Tyget är också stretchigt och anpassar sig perfekt till din kropp, vilket ger dig stor rörelsefrihet i vattnet.

Simdräktens design är också hisnande. Med sitt vita prickiga mönster på en marinblå bakgrund är den både elegant och modern. Starback, en unik stjärnformad rem i ryggen, ger en extra touch av stil och ger maximal rörelsefrihet i axelpartiet.

Denna baddräkt är speciellt utformad för kvinnor, med en smickrande feminin skärning som framhäver dina kurvor. Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en erfaren tävlingssimmare, kommer denna simdräkt att få dig att känna dig bekväm och självsäker i vattnet.

Förutom sin design och kvalitet erbjuder denna simdräkt också exceptionell prestanda. Den har Endurance+ -teknik från Speedo, som garanterar exceptionell klorresistens och hållbarhet samt UV-skydd.

Oavsett om du simmar för skojs skull eller för att tävla, kan du inte gå fel med den 1-delade simdräkten för kvinnor Speedo Dig Starback. Så vänta inte längre, lägg till den i din simgarderob nu och gör dig redo att glänsa i poolen!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 12842-16613
Färg röd/blå
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen