T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins

T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins

Börjar på: 391,16 kr

389,81 kr

O'Neill Basic T-shirt Skins, det självklara valet för alla surfintresserade. Designad av ett känt surfmärke för ultimat prestanda!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 391,16 kr

389,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt O'Neill wetsuits Basic Skins

T-shirten O'Neill wetsuits Basic Skins är ett måste för alla surfentusiaster. T-shirten är designad av det kända märket O'Neill och är speciellt framtagen för surfare, med en blandning av komfort och funktionalitet.

T-shirten är tillverkad av material av högsta kvalitet och känns mjuk och sval mot huden även under de mest extrema förhållanden. Den avancerade tekniken transporterar bort fukt rapide så att du håller dig torr och bekväm under dina surfsessioner.

Den snygga, eleganta designen på denna T-shirt återspeglar O'Neill'sesprit varumärke, som kombinerar stil och prestanda. Med rund halsringning och korta ärmar är den både bekväm och praktisk och ger dig total rörelsefrihet på brädan.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren surfare är O'Neill wetsuits Basic Skins T-shirt ett perfekt val för att följa med dig på dina äventyr på vågorna. Den finns i en mängd livfulla färger och är perfekt för att ge din surfoutfit en touch av stil.

Låt inte dåligt väder förstöra din passion för surfing. Med O'Neill wetsuits Basic Skins T-shirt är du redo att möta alla förhållanden, samtidigt som du håller dig torr och bekväm. Så vänta inte längre, lägg till den i din surfgarderob idag!

Mer information

Varumärke O'Neill
Tillverkarens SKU 3402-002
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1