Vandringsskor Meindl Caracas

Vandringsskor Meindl Caracas

Börjar på: 2 681,16 kr

2 298,45 kr

-14%
Utforska stigarna med stil och komfort i Meindl Caracas vandringskängor, designade av det berömda märket Meindl.

Slut i lager

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Caracas

Ta dig an de tuffaste stigarna med Meindl Caracas vandringskängor. Dessa skor är utformade för äventyrliga friluftsentusiaster och kombinerar komfort och prestanda för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina vandringsutflykter.

Meindl är känt för sina högkvalitativa produkter, och Caracas vandringskängor är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka nog att klara alla typer av terräng. Oavsett om du går på steniga stigar, korsar vattendrag eller klättrar uppför branta kullar ger dessa skor dig oöverträffat stöd och skydd.

Skorna är särskilt utformade för vandring och har robusta yttersulor i gummi som ger utmärkt grepp på alla underlag. Du behöver inte oroa dig för att halka eller ramla, inte ens i den tuffaste terrängen. Dessutom absorberar EVA-mellansulan stötar för att minska trötthet och ömhet i fötter och leder.

Komfort är också en prioritet för Meindl. Vandringskängorna Caracas har ett innerfoder i ventilerande mesh som håller fötterna torra och svala, även under de varmaste dagarna. Den vadderade plösen och kragen ger en bekväm och säker passform, medan snörsystemet gör att du kan anpassa passformen så att den passar dina preferenser.

Oavsett om du är en dagsvandrare eller en expeditionsvandrare är Meindl Caracas skorna ett perfekt val. De är också mångsidiga och kan användas förautres utomhusaktiviteter som camping, stavgång eller bergsutflykter. Med dessa skor är du redo för alla äventyr.

Kort sagt, Meindl Caracas vandringskängor är ett måste för friluftsentusiaster som vill ha komfort, prestanda och hållbarhet. Så vänta inte längre, köp ett par idag och gör dig redo att erövra de tuffaste stigarna med självförtroende.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 3877-46
Färg mörkbrun
Färg Brun
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del