Parka Helly Hansen alaska

Parka Helly Hansen alaska
Börjar på: 4 284,95 kr
Håll dig varm med Helly Hansen Alaska parka, det perfekta valet för kalla vintrar. Designad av Helly Hansen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 4 284,95 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Parka Helly Hansen alaska

Parkasen Helly Hansen Alaska är ett verkligt måste för att klara de mest extrema vinterförhållandena. Parkasen är designad av det berömda varumärket Helly Hansen, känt för sin kvalitet och expertis inom friluftskläder, och kombinerar både stil och funktionalitet för att hålla dig varm och torr under den kalla årstiden.

Parkasen är tillverkad av högkvalitativa material och har ett vatten- och vindavvisande ytterskal av polyester som skyddar dig mot väder och vind. Dessutom är den utrustad med isolering av gåsdun som ger enastående värme även i de kallaste temperaturerna. Så du kan njuta av dina utomhusaktiviteter till fullo utan att vara rädd för kylan.

Förutom att vara funktionell är Helly Hansen Alaska parka också snygg med sin eleganta, tidlösa design. Den har en smal passform som följer din silhuett perfekt, samtidigt som den ger dig gott om rörelsefrihet. Den klassiska svarta färgen matchar alla outfits, oavsett om du är ute på stan eller i bergen.

Parkasen har också en mängd praktiska funktioner för optimal användning. Den har en avtagbar huva med fuskpälskant som skyddar ansiktet mot isande vindar. Ärmsluten är gjorda i lycra för att hålla snö och vind ute, och de många fickorna med dragkedja håller dina viktigaste prylar nära till hands.

Oavsett om du är en vintersportentusiast eller bara letar efter en kvalitetsparkas för vardagsbruk, kommer Helly Hansen Alaska parkasen att vara din osvikliga allierade. Robust, varm och snygg - den är designad för att hålla länge och för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.

Låt inte kylan stoppa dig, välj Helly Hansen Alaska parka och gör det mesta av vintern med fullständig sinnesfrid. Vänta inte längre, lägg till den i din garderob nu och möt vintervädret med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 53487-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen