Skidpjäxor för kvinnor Head Nexo LYT 110 GW

Skidpjäxor för kvinnor Head Nexo LYT 110 GW
Börjar på: 6 121,35 kr
Prestanda och anpassning kombineras i pjäxan Head Nexo LYT 110 GW för damer, den lättaste pjäxan för alla typer av terräng.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 6 121,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skidpjäxor för kvinnor Head Nexo LYT 110 GW

NEXO LYT 100 GW W kombinerar anpassning och prestanda. Det är den lättaste terrängskon någonsin, med en ny 100 mm läst som är perfekt balanserad från ankel till tå.

Letar du efter maximal precision? Om du har en särskilt tunn fot eller fotled kommer NEXO LYT 100 GW W att följa med dig på dina bergsäventyr med en oöverträffad nivå av komfort och prestanda. Liquid Fit-tekniken säkerställer en perfekt passform så att du kan anpassa dina pjäxor till din fotform på några sekunder. Och det är långt ifrån den enda egenskapen hos NEXO LYT 100 GW W: Duo Flex-teknik ger responsiv, progressiv flex med exakt skidkontroll durant alla faser av svängen. Genom att justera flexen får du en styvare eller mjukare flex. Auto Adapt-tekniken gör att vaden kan röra sig fritt bakåt och hitta den bekvämaste positionen tack vare det rörelseutrymme som bakspoilern ger. Och för enkel, högpresterande justering kan du räkna med de fyra Superleggera mikrometriska spännena och Supermacro-racket.

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 602231
Färg antracit/svart
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen