Skidhandskar Reusch Helena R-TEX XT

Skidhandskar Reusch Helena R-TEX XT

Börjar på: 672,74 kr

375,85 kr

-44%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 672,74 kr

375,85 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skidhandskar Reusch Helena R-TEX XT

Förstärkningar
Förstärkt konstruktion som stödjer skidan. Materialet färgar inte av sig när stavarna används. Skyddar händerna vid fall genom att absorbera stöten. Ger ett bra skydd mot kyla.
Andningsförmåga
De är tillverkade av material som gör det lättare för händerna att andas. Detta förhindrar att huden svettas för mycket och håller fukten borta från huden. Detta ökar komforten avsevärt, oavsett förhållandena.
Vindtät
Vindtäta handskar stänger ute den kyla som menace händer i backen. Vindbyar gör att den upplevda temperaturen är lägre än den faktiskt är, så vindskydd fungerar bra i dåligt väder och blockerar effektivt vindgenomträngning.
Värmekomfort
Skidhandskar skyddar dig inte bara mot fukt, vind och snö. De håller en behaglig värmenivå, vilket gör att fukt torkar snabbare. Samtidigt begränsar materialskikten inte handens rörelsefrihet.
Komfort
Ger total komfort vid användning. De begränsar inte rörelsefriheten när du är ute i backen. De ger rätt värmenivå, skyddar mot vind och kyla och transporterar bort fukt för att hålla huden torr.
Slitstarkt material
Ständig kontakt med sporttillbehör kräver en hög grad av hållbarhet, vilket är anledningen till att det starka, hållbara materialet gör att de håller längre. Samtidigt begränsar de inte rörelsefriheten på något sätt, och de förstärkningar som används förlänger deras livslängd.

Mer information

Varumärke Reusch
Tillverkarens SKU 6331213-7771
Färg blck/blck melang/pink glo
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment R-TEX® XT