Stort urval av bivackutrustning

Ska du fiska och letar du efter utrustning för en bivack? På Trek-Expert har vi ett brett urval av tält, sovsäckar, stolar och bivackutrustning som pannlampor, stormkök... som du kan välja mellan. Hitta dina favoritmärken som Carp Spirit, Fox eller Trakker med kvalitetsprodukter till de bästa priserna.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ett brett urval av bivackutrustning till låga priser

Fiske är en aktivitet outdoor som tar tid och därför kräver stort tålamod innan fisken nappar på kroken. Ibland tar det camper flera dagar eller till och med veckor vid vattenbrynet. För att göra ditt äventyr ännu mer njutbart erbjuder Trek-expert ett brett utbud av bivackutrustning för att följa med dig under dina långa fiskepass. Det inkluderar skydd för att skydda dig mot väder och vind, bekväma sovsäckar för alla årstider och stolar. Vi erbjuder också ett brett utbud av utrustning och tillbehörför bivacker, så att du kan njuta av utmärkta fiskesessioner under de bästa förhållandena: kök, bord, lampa, kokredskap... Tack vare vår policy med låga priser kan du köpa kvalitetsfiskeutrustning året runt och utan att det kostar skjortan.

Vad är bivack?

Bivacking innebär att man slår upp ett tillfälligt och lätt läger mitt ute i naturen. Det gör att vi kan sova så nära naturen som möjligt i en vildmarkför att få en trevlig upplevelse. Den används oftast för fritidsaktiviteter outdoor som vandring eller fiske. För att få en god natts sömn utomhus är det viktigt att vara väl förberedd och att ha några viktiga utrustningsdetaljer. Vår onlinebutik gör det enkelt för dig genom att erbjuda all bivackutrustning som du behöver för dina fisketurer. För skydd har vi ett brett urval av tält. För att sova kan du välja en av våra sovsäckar eller våra uppblåsbara madrasser. För matlagning erbjuder vi spisar, grytor, bestick...

Vilken utrustning behöver du för en bivack?

Det är viktigt att välja sin bivackutrustning med omsorg så att man är förberedd på alla eventualiteter ute på fältet. På Trek-expert är alla våra produkter utvalda från ledande varumärken för att säkerställa kvalitet, funktionalitet och hållbarhet. För att hjälpa dig att förbereda dig finns här de viktigaste sakerna för camper under rätt förhållanden.

Tält

tente eller bivvy är det skydd som skyddar dig mot väder och vind. Dess vikt och mått definieras utifrån dina behov. Vi erbjuder modeller i alla storlekar, från 1 till 3 platser. Easy to install, de är tillverkade av hållfasta och vattentäta material för att skydda dig från regn under dina långa fiskepass. När du väljer ett tält, se till att du planerar för att det ska vara något större så att du kan förvara väskor och din utrustning i tältet.

Sovsäck

Efter en lång dag på vattnet i solen behöver du en god natts sömn. sovsäcken är din bästa allierade för en god natts sömn. Komforttemperaturen bör väljas utifrån vädrets krav. Den mångsidiga 3-säsongssovsäcken är perfekt för alla årstider utom vinter eller extrema förhållanden. Den kan därför följa med dig på dina fiskeresor under sommaren, våren och hösten. Å andra sidan är sommarsovsäcken endast idealisk för dina sommaräventyr.

Madrass

Du kan välja mellan en självuppblåsande madrass eller uppblåsbar. Välj en skumgolvmatta, som kanske är mindre bekväm, men mer hållbar och punkteringssäker. I vårt sortiment hittar du också flera modeller av sängstolar som är lätta att installera och anpassa efter dina behov. Våra kuddar är utformade för att optimera kvaliteten på din sömn så att du är full av energi när du vaknar. Med våra stolar som anpassar sig till alla typer av golv kan du koppla av bekvämt vid vattnet.

Spis

För att förbereda din måltid behöver du ta med dig en spis som du kan värma en kastrull eller vattenkokare på. Du kan också välja mellan ett gasolkök, essence eller ett spritkök, beroende på din destination. För att äta på rive har vi divers uppsättningar av porslin inklusive tallrikar, bestick, glas och servetter.

Strålkastare och multifunktionsknivar

För trekking eller fiske är pannlampor på 100 till 200 lumen mer än tillräckligt för att lysa upp dig på natten. De är mer praktiska än ficklampor och gör att du har händerna fria för att utföraautres uppgifter. Tidlösa, kompakta och effektiva multifunktionsknivar är också viktiga allierade när du är på en bivack.

Vattenfilter eller vattentablett

Glöm inte reningstabletten under dina fiskepass. Med den kan du filtrera naturligt vatten från en bäck innan du dricker det. Så att du inte behöver lagra för mycket vatten i början av din resa.

Se vårt urval av bivackutrustning för att fiska helt säkert och till lågt pris.