Alla våra skor trail Män och kvinnor

Valet av skor trail är avgörande för varje löpares prestation. Oavsett om du springer på trail eller tränar kommer dina skor att sättas på prov beroende på lutning, väder och en mer eller mindre kuperad profil.

Upptäck vårt breda utbud av skor trail till de bästa priserna och i synnerhet märkena Asics, adidas, Columbia, Mizuno, Saucony!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De bästa skorna på trail för effektiva och njutbara löprundor

Skor är en viktig del av utrustningen för att du ska känna dig bekväm när du springer utomhus. Att välja olämpliga skor kan göra dina äventyr till en riktig prövning: blåsor, stukade fotleder, mer eller mindre allvarliga skador... För att springa säkert och under bra förhållanden är det bäst att investera i kvalitetsutrustning som är särskilt utformad för trail.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare har vi ett brett utbud av trail skor som passar din löparnivå. Upptäck ett brett utbud av modeller designade av ledande varumärken och med de mest avancerade teknikerna: Gore-Tex membran, Ortholite sulor, Gel, etc. Vårt urval av outdoor skor har noggrant valts ut för att uppfylla dina prestations- och fritidsbehov. Toppmodeller som Gel-Fujitrabuco från Asics , Xodus från Saucony , och många flerautres, finns till låga priser i vår onlinebutik. Tack vare vår omfattande katalog hittar du säkert det perfekta paret som ger dig komfort under dina sessioner på trail running.

Skor från trail med utmärkt grepp

Grepp är en mycket viktig teknisk egenskap när du väljer dina trail skor. Om du springer på torr mark rekommenderar vi att du väljer ett par med diskreta dubbar för att förbättra prestandan. Löpning under svårare förhållanden (regn, lera etc.) kräver skor med utmärkt grepp. Välj en modell med mer uttalade dubbar och gummisulor. Gummit Continental som används på adidas Terrex garanterar bästa möjliga grepp på våta underlag.

Modeller som ger optimalt skydd

Skor från trail är speciellt utformade för att klara av de svårigheter som du kommer att möta på leden. Att skydda fötterna är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina utflykter i naturen och för att undvika skador. Du hittar ett brett urval av skor med förstärkt skydd för att effektivt av värja stötar. Om du tränar din trail i teknisk terräng ska du välja skor med kraftigare sulor och skyddssystem som t. ex. stenskydd.

Stabila skor för ojämn terräng

För löpning på svåra stigar behöver du skor från trail som erbjuder en bra kompromiss mellan stabilitet, stöd och komfort. För att minimera risken för stuk ningar är ett bra stöd för fotleden och hälen avgörande för säker löpning på ojämna stigar. För ökad stabilitet och bättre stöd ska du välja modeller med styv konstruktion och fast dämpning. Letar du efter en mångsidig modell som kan anpassas till alla typer av terräng? Peregrine från Saucony kommer garanterat att övertyga dig med sina egenskaper och sin design. Dessa trail skor harPWRTRAC-yttersulor med dubbar för exceptionellt grepp på alla underlag. TPU-inläggen ger en bra passform, medan hälförstärkningen ger digoptimal stabilitet.

Bekväma skor som andas trail

För att kunna njuta av fördelarna med sportaktiviteter utomhus är det viktigaste att du känner dig så bekväm som möjligt i dina trail skor . Se till att du väljer skor irätt storlek så att du har ett perfekt stabilt stöd under dina äventyr i skogen eller bergen. För ökad komfort, särskilt på sommaren, ska du välja andningsbara modeller som lätt transporterar bort fukt och håller dina fötter torra. När det regnar är det bäst att välja skor som ger extra skydd mot väder och vind. Modeller med Gore-Tex-teknik är ett utmärkt val tack vare sina vattentäta membran somandas. Dettahögpresterande tekniska tyg garanterar oöverträffad komfort genom att förhindra att vatten sipprar in, samtidigt som det ger utmärkt andningsförmåga.

De bästa skorna trail Asics

Med hjälp av innovativ teknik kan Asics har genom åren blivit verkliga riktmärken för trail running. I ojämn eller hal terräng ger en modell som Gel-Fujitrabuco maximalt grepp tack vare ASICSGRIP™-sulan. Mångsidig och anpassningsbar till alla typer av terräng, Gel-Venture kombinerar fördelarna med OrthoLite-sulan med dämpningen från GEL™-dämpningen. Gel-Sonoma är en trailrunningsko för löpare som vill ha hög komfort och bättre grepp på olika typer av underlag.