Vårt urval av Skidhattar

Det är svårt att utöva skidåkning utan tillräckligt skyddmot kylanoch mer specifikt runt huvudet. Sådant skydd inkluderar muggar! Dessa skydd tillverkas av ledande varumärken inom skidåkning och gör det möjligt för skidåkare att utvecklas under rätt förhållanden samtidigt som de tar hand om sina look !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mössor för alla skidentusiaster

För att skydda sig effektivt mot kyla är det ett måste att täcka huvudet och öronen. Visste du att 30% av värmeförlusten är lokaliserad till denna del av kroppen? De stora varumärkena är medvetna om vikten av att erbjuda skidåkarna maximal komfort och skydd och har därför utvecklat mössor kvalitet. Män, kvinnor, barn, alla skidåkare kan enkelt hitta den modell som passar dem eftersom dessa produkter har en storlek som passar alla! Upptäck dessa produkter utan dröjsmål till ett oslagbart pris!

Vilken modell ska du välja för det kalla vädret?

Du har väntat på det ett tag nu, men det är här, vintern är här! Den kyla, snö, fjäll med sin vackra vita päls... alla ingredienser finns där för att du ska kunna hänge dig åt din passion för skidåkning. Men trots all din entusiasm är du en av dem som blir extra frusen när vintern kommer! Ingen panik, för att stå emot kylan behöver du bara täcka de utsatta delarna av din kropp och särskilt huvudet! Därför behöver du definitivt lämpliga mössor oavsett om du åker skidor i puddersnö eller hård snö! Tack vare deras unika storlek kommer du snart att kunna hitta den mössa som passar dig bäst! Allt du behöver göra är att välja den skärning som passar dina behov.

Om du har voluminöst hår är det bäst att välja en lång frisyr som faller över nacken. Allt handlar om praktik! Dessutom har den här typen av hatt fördelen att den verkligen gör din look snygg! Kommer du inte på något? Här är några modeller som säkert kommer att hjälpa dig att välja: Solid Thermalfrån eller L3 signerad Dynastar ! Via vår webbplats kan du få tillgång till dessa artiklar mycket snabbt till ett extraordinärt pris !

Å andra sidan, om ditt hår är mindre voluminöst, kan du också välja en passformad frisyr. Den senare är idealisk för att täcka dina öron och hålla dem fina och varmaunder dina sessioner! Men för att ge dig en bättre lyssningsupplevelse har vissa modeller perforeringar i öronen! Detta är t.ex. fallet med Windproof Solid K M/L från Buff ! Vill du ha fler alternativ? Inga problem, välj bara bland följande artiklar: Andorrafrån Reusch , L3 Roosterfrån Rossignol eller 2-lagers gul fluor signerad Buff! Oavsett om du ären man, en kvinna eller barn upptäck snabbt högkvalitativa produkter, men till reducerat pris!

Vilket är det bästa materialet för skidmössor?

Bortsett från skärningen är materialet utan tvekan det viktigaste kriteriet att ta hänsyn till när man väljer en specifik modell. Har du en snäv budget? När det gäller kostnaden är mössor designade i syntetiska fibrer(akryl eller polyester) självklart billigare. Dessa har fördelen att de är både lätta och varma. Men trots att de är billiga och har sina starka sidor, bör du vara medveten om att syntetiska hattar är särskilt dåliga mot fukt! Dessutom tenderar de att utveckla dålig lukt om du använder dem under längre perioder. Var beredd på att tvätta ofta! Om du vill ha optimal mjukhet och komfort ska du välja syntetiska modeller med fleecefoder. Varför är det så? Helt enkelt för att de ger mer värme!

Men om du vill ha crème de la crème när det gäller skidmössor, välj modeller tillverkade av merinoull!Förutom att de är varma har de den extra fördelen att de är höggradigt fuktresistenta. När det gäller komfort har detta material fördelen att det är mjuktoch som en bonus kliar det inte!