1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco New Contour Eclipse

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco New Contour Eclipse

Börjar på: 795,78 kr

646,66 kr

-19%
Upptäck komfort och elegans med Speedo Eco New Contour Eclipse 1-dels baddräkt för damer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

646,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco New Contour Eclipse

Speedo Eco New Contour Eclipse 1-dels baddräkt för damer är det perfekta valet för passionerade simmare. Denna baddräkt är precisionstillverkad av det välkända varumärket Speedo och erbjuder den perfekta blandningen av stil, komfort och hållbarhet.

Simdräkten är tillverkad av miljövänliga material av hög kvalitet, vilket gör den inte bara till ett elegant val, utan också till ett miljövänligt val. Med sin eleganta skärning och smickrande silhuett är den perfekt för alla kroppsformer och kommer att visa upp dina kurvor på ett smickrande sätt.

Denna baddräkt är speciellt utformad för kvinnor och ger optimalt stöd tack vare sin design i ett stycke. Så du kan koncentrera dig helt på din simning utan att oroa dig för din outfit. Dessutom har baddräkten Speedo Endurance+ -teknologi, som motstår klor och slitage, vilket garanterar dig långvarig användning.

Simdräkten har också Speedo Eco-teknik, som använder återvunnet material för att minska miljöpåverkan. Så du kan vara lugn påesprit och veta att ditt köp hjälper till att bevara vår planet.

Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en erfaren tävlingssimmare är denna simdräkt idealisk för alla simaktiviteter. Dess komfort och hållbarhet gör den till det perfekta valet för intensiva träningspass eller strandsemester.

Kort sagt, Speedo Eco New Contour Eclipse 1-dels simdräkt för damer är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil, komfort och hållbarhet i sina simkläder. Gå vidare och unna dig denna kvalitetssimdräkt för att få ut det mesta av dina simningspass.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00306-70299
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen