Steppskor Arena Marco Box+Hook

Steppskor Arena Marco Box+Hook

Börjar på: 477,47 kr

383,93 kr

-20%
Upptäck Arena Marco Box+Hook flip-flops, designade av Arena för optimal simprestanda. Perfekt för simmare på alla nivåer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 477,47 kr

383,93 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Steppskor Arena Marco Box+Hook

Arena Marco Box+Hook flip-flops är ett måste för alla simmare. De tillverkas av det kända märket Arena och är utformade för att ge ultimat komfort och prestanda i vattnet.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren idrottare, kommer Arena Marco Box+Hook flip-flops att ge dig optimalt stöd under dina träningspass. Tack vare sin ergonomiska design anpassar de sig perfekt till fotens form, vilket ger dig maximal propulsion vid varje spark.

Dessa flip-flops har också en praktisk krok för att knyta ihop dem, vilket gör dem lätta att bära och förvara i din sportväska. Dessutom medföljer en förvaringslåda så att du kan hålla dem i gott skick när du inte använder dem.

Arena Marco Box+Hook är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem till en bra investering för alla simmare. Den halkfria gummisulan ger optimalt grepp på våta ytor, så att du kan träna helt säkert.

Oavsett om du simmar i bassäng eller i öppet vatten kommer Arena Marco Box+Hook flip-flops att vara din bästa allierade för att förbättra din teknik och öka din hastighet. Så vänta inte längre, lägg till dem till din simutrustning idag och upptäck en ny dimension i ditt utövande av denna spännande sport.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 003816-104
Färg vit/cyan/svart
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen