Badshorts Arena Solide

Badshorts Arena Solide

Börjar på: 367,28 kr

224,41 kr

-39%
Satsa på komfort och prestanda med Arena Solide simshorts, designade för krävande triathleter. #Arena #Triathlon

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

224,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts Arena Solide

Upptäck Arena Solide swim shorts, det perfekta valet för ambitiösa triathleter. Dessa simshorts från det berömda varumärket Arena är speciellt utformade för att uppfylla kraven i din favoritsport. Med sin eleganta design och banbrytande teknik är de utformade för att ge dig exceptionell komfort och prestanda.

Badbyxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga. De har också Waterfeel X-Life-teknik, som garanterar maximal motståndskraft mot klor och utmärkt elasticitet för en perfekt passform.

Arena Solide swim shorts är utformade för att ge total rörelsefrihet under dina triathlonträningspass och tävlingar. Den åtsittande passformen och dragsko i midjan gör att du kan hålla dem på plats utan att de är i vägen. Dessutom minimerar den hydrodynamiska designen luftmotståndet i vattnet, vilket hjälper dig att förbättra din hastighet och prestanda.

Oavsett om du tävlar eller tränar inför nästa triathlon är Arena Solide badshorts din bästa allierade. Den snygga designen och de livfulla färgerna gör att du sticker ut vid startlinjen. Dessutom är de lätta att ta hand om och torkar snabbt så att de är redo att användas igen.

Låt inte vanliga badshorts hålla dig tillbaka i din strävan efter seger. Välj Arena Solide simshorts, triathlonmästarnas val. Beställ dina nu och ta dig an alla utmaningar med självförtroende och stil!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 004776-550
Färg 550 SVART-VIT
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen