Skidbyxor för kvinnor Helly Hansen blizzard insulated

Skidbyxor för kvinnor Helly Hansen blizzard insulated

Börjar på: 1 958,83 kr

1 371,19 kr

-30%
Upptäck våra skidbyxor för damer Helly Hansen, varma och bekväma, så att du kan ge dig ut i backen med stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 958,83 kr

1 371,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skidbyxor för kvinnor Helly Hansen blizzard insulated

Skidbyxorna för damer Helly Hansen blizzard insulated är det perfekta valet för alla kvinnliga skidentusiaster som letar efter något både funktionellt och snyggt. Byxorna är designade av det kända märket Helly Hansen och kombinerar överlägsen kvalitet med tekniska funktioner för att ge dig en exceptionell skidupplevelse.

Med sin feminina skärning och eleganta färg är byxorna inte bara praktiska, utan också mycket moderiktiga. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och slitstarka nog att klara av de mest extrema förhållandena i bergen. Det vatten- och vindtäta ytterlagret håller dig torr och varm även under de värsta väderförhållandena.

Byxorna har också högpresterande isolering som skyddar dig mot bitande kyla. Så att du kan njuta av skiddagarna utan att behöva oroa dig för kyla eller fukt. Dessutom gör andningsförmågan att luften kan cirkulera och reglera temperaturen inuti byxorna så att du håller dig behagligt torr.

Skidbyxornas ergonomiska design ger total rörelsefrihet, vilket är viktigt för intensiva sporter som skidåkning. Förformade knän och förstärkningar på viktiga områden säkerställer flexibilitet och hållbarhet. Dessutom ger de integrerade axelremmarna och det justerbara midjebandet perfekt stöd och en personlig passform.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren skidåkare är skidbyxorna för damer från Helly Hansen blizzard insulated det perfekta valet. De är perfekta för alla kroppstyper och alla nivåer av skidåkning. Så vänta inte längre utan komplettera din skidutrustning med dessa byxor för en makalös skidupplevelse.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 65710-990
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen