Mackintosh för kvinnor Joma R-Night

Mackintosh för kvinnor Joma R-Night

Börjar på: 1 386,85 kr

920,41 kr

-34%
Ta dig an vädret med stil i den vattentäta jackan för damer från running Joma R-Night . Den lätta, vind- och vattentäta jackan följer med dig överallt, även under dina nattliga träningspass.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 386,85 kr

920,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mackintosh för kvinnor Joma R-Night

Jackintosh för damer från running. Tack vare sin utmärkta vattentäthet stöter denna vattentäta jacka bort vatten och släpper inte igenom en droppe fukt. Den skyddar också mot kyla tack vare sina vindtäta egenskaper. Perfekt för att springa runt i stan under ogynnsamma väderförhållanden.

Full dragkedja, handtag och skyddspatch för att förhindra skav mot huden. Den invändiga klaffen håller vatten och kyla ute. Huvan har ett elastiskt band som anpassar sig efter huvudet för att förhindra att den glider. Den har också ett visir för extra täckning och skydd. Muddarna och nederkanten har ett elastiskt band för bättre isolering mot regn och kyla.

Den har två praktiska framfickor med dragkedja för säker förvaring av dina viktigaste saker: nycklar, mobiltelefon, hörlurar och till och med en energibar.

Denna vattentäta jacka är tillverkad av vattenavvisande tyg. Den är också vindtät, så vädret kommer inte att vara ett hinder när du springer dina kilometer. Den är mycket lätt och begränsar inte rörelsefriheten.

Dessutom är den 360°-reflekterande, vilket gör den perfekt för löpning på natten. Löparen syns på alla fyra sidor tack vare reflexerna på rygg och axlar och logotypen Joma på framsidan. Alla dessa detaljer ger ett säkrare trail running -pass nattetid.

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 901865.522
Färg Rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen