1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco Mesh Detail 1p Bla

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco Mesh Detail 1p Bla

Börjar på: 881,48 kr

711,18 kr

-19%
Upptäck Eco Mesh Detail 1p Bla 1-delad simdräkt från Speedo, perfekt för kvinnliga simmare som letar efter en miljövänlig, högpresterande stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 881,48 kr

711,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Eco Mesh Detail 1p Bla

Eco Mesh Detail 1p baddräkt från Speedo är det perfekta valet för kvinnor som älskar att simma. Med sin eleganta design och feminina skärning erbjuder den optimal komfort i vattnet.

Simdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar stil med hållbarhet. Eco Mesh-tyget är både slitstarkt och miljövänligt, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för naturälskare.

Tack vare sin 1-delade design ger denna baddräkt optimalt stöd samtidigt som den framhäver din figur. Meshdetaljerna ger en feminin touch och extra ventilation för att hålla dig torr under simningspassen.

Oavsett om du föredrar att simma i poolen eller i havet är denna Speedo simdräkt lämplig för alla förhållanden. Den bekväma passformen och klorresistensen gör den till en pålitlig följeslagare för dina träningspass eller tävlingar.

Simdräkten finns i svart och passar alla stilar och är lätt att matcha medautres simtillbehör. Unna dig denna simdräkt av högsta kvalitet, designad för moderna, aktiva kvinnor.

Gå vidare och välj Eco Mesh Detail 1p simdräkt från Speedo, det perfekta valet för att kombinera prestanda, komfort och stil under dina simningspass. Beställ den nu och låt dig förföras av dess kvalitet och oklanderliga design.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00370-00001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen