1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Strappy

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Strappy

Börjar på: 856,99 kr

692,69 kr

-19%
Ta dig an vågorna med stil med Speedo Strappy 1-dels baddräkt för damer, designad för simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

692,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Strappy

Speedo Strappy 1-dels baddräkt för damer är ett måste för alla simmare. Den är designad av det kända märket Speedo och kombinerar stil, komfort och prestanda på ett perfekt sätt.

Denna baddräkt är speciellt utformad för kvinnor, med ett snitt och detaljer som förstärker den feminina silhuetten. Den tidlösa svarta färgen förstärks av korsade band i ryggen, vilket ger en touch av femininitet och elegans.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare kommer Speedo Strappy -simdräkten att ge dig oöverträffad komfort. Den är tillverkad av högkvalitativt tyg som är både mjukt och klorresistent. Så du kan använda den om och om igen utan att den förlorar sin form eller färg.

Denna baddräkt är speciellt utformad för simning. Den åtsittande skärningen och remmarna ger optimalt stöd för kroppen, så att du kan simma med fullständig frihet och självförtroende. Dessutom ger den helt fria ryggen dig total rörelsefrihet.

Förutom sin komfort och prestanda ser Speedo Strappy simdräkten också bra ut. Med sin diskreta Speedo -logotyp och feminina detaljer kommer den att se bra ut vid poolkanten eller under dina träningspass i havet.

Oavsett om du simmar för nöjes skull eller i tävling, kommer Speedo Strappy 1-dels simdräkt för kvinnor att vara din perfekta allierade. Så unna dig denna kvalitetssimdräkt för ännu mer njutbara och högpresterande simningspass.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00370-10001
Färg bla
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen