1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Bandeau

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Bandeau

Börjar på: 881,48 kr

711,18 kr

-19%
Ta dig an vågorna med stil i denna 1-delade baddräkt för damer Speedo Bandeau, som är designad för optimal simning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 881,48 kr

711,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Bandeau

Dyk ner i vattnet med stil och självförtroende tack vare denna 1-delade simdräkt för damer Speedo Bandeau. Denna baddräkt är designad av det kända badklädesmärket Speedo och kombinerar elegans och prestanda perfekt för att följa med dig under dina simningspass.

Denna baddräkt är speciellt utformad för kvinnor och ger optimalt stöd tack vare den integrerade bandeau. Du behöver inte längre oroa dig för glidande remmar eller en illasittande halsringning, denna baddräkt anpassar sig perfekt till din kroppsform för absolut komfort.

Förutom att vara praktisk ser denna baddräkt också bra ut. Den sobra, stilrena designen gör den till ett måste inom vattenmode. De klara färgerna och den omsorgsfulla finishen ger en modern, feminin touch till dina badkläder.

Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar stor motståndskraft och exceptionell hållbarhet. Så du kan bära den under dina intensiva träningspass utan att oroa dig för förtida slitage.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, är denna Speedo simdräkt perfekt för alla typer av simning. Oavsett om du gör varv i poolen eller dyker i havet, kommer denna baddräkt att följa dig i alla dina vattenaktiviteter.

Så vänta inte längre och unna dig denna 1-delade baddräkt för kvinnor Speedo Bandeau för att kombinera komfort, stil och prestanda i alla dina simaktiviteter. Med Speedo är du redo att ta dig an alla vattenutmaningar med elegans och självförtroende.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00370-20001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen