Badmössa Arena Polyester II

Badmössa Arena Polyester II
73,46 kr
Öka din simförmåga med polyester II badmössa från det kända märket Arena. Imponera nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Badmössa Arena Polyester II

Simmössan Arena Polyester II är ett viktigt tillbehör för alla simmare. Den är designad av det kända varumärket Arena, som specialiserar sig på simutrustning, och erbjuder optimal komfort och prestanda på toppnivå.

Denna simmössa är tillverkad av högkvalitativ polyester och är både lätt och slitstark, vilket ger ett effektivt skydd för ditt hår under simträningspass eller tävlingar. Den ergonomiska designen formar sig perfekt efter ditt huvud och ger en exakt och bekväm passform.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är den här simmössan lämplig för alla träningsnivåer. Det halkfria tyget gör att den sitter på plats under hela simpasset. Dessutom gör elasticiteten att den är lätt att ta av och på.

Tack vare sin innovativa design har Arena Polyester II simmössa utmärkt motståndskraft mot klor och UV-strålar, vilket gör den till ett perfekt val för användning i poolen eller utomhus. Så du kan njuta fullt ut av dina simpass utan att oroa dig för de skadliga effekterna av klor på din mössa.

Denna badmössa finns i en rad livfulla färger och låter dig sticka ut vid poolkanten och visa upp din personliga stil. Tillsammans med en simdräkt Arena kommer du att vara utrustad för exceptionell prestanda i vattnet.

Kort sagt, Arena Polyester II badmössa är en kvalitetsprodukt som kommer att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller prestanda, komfort och stil. Oavsett om du är amatörsimmare eller elitidrottare är den här mössan ett måste för alla dina simpass. Låt inte ditt hår vara i vägen i vattnet, välj Arena Polyester II badmössa för den ultimata simupplevelsen.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002467-300
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen