Vårt urval av badmössor

Högkvalitativa badmössor badmössorför fritid, träning och tävling hittar du på Trek-Expert till de bästa priserna. Kolla också in vårt urval av badkläder och simglasögon för att prestera på topp i poolen eller i öppet vatten.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vilken badmössa ska du ha beroende på din nivå?

När vi väljer material för en simmössa har vi analyserat behoven för varje nivå och de element som krävs för deras träning. För dem som är nya inom simning rekommenderar vi att välja mössor som är lätta att ta på och som ger maximal komfort hela tiden. Vi rekommenderar extremt smidiga stickade kläder som andas.

För erfarna simmare är det viktigt att välja en mössa som är lätt att ta på, som sitter perfekt på huvudet och som är enkel att ta av port. Modellerna är i allmänhet tillverkade av silikoniserad mesh, vilket ger utmärkt vattentäthet.

Och slutligen, för expert- och tävlingssimmare är det mer än viktigt att välja modeller som erbjuder fantastiskt stöd, vilket garanterar maximal komfort från port, prestanda och koncentration. De som är tillverkade av formgjutet tyg är perfekta för denna övning, tack vare deras perfekta stabilitet och hydrodynamiska egenskaper.

Hur monterar man en badmössa?

Först och främst är det värt att notera att det är nödvändigt att bära en badmössa för att förhindra att håret kommer i kontakt med klorerat vatten, men också för att hålla det på plats ordentligt. Det gynnar också simmare eftersom det förhindrar att fallande hår skadar vattenfilter. Men här handlar frågan mer om hur man bär den på rätt sätt så att den passar på huvudet. För dig med långt hår, man eller kvinna, rekommenderar vi att du knyter det ordentligt bakåt i en hästsvans, helst mot toppen av huvudet.De ska helst knytas uppåt så att de sitter ordentligt i mössan och inte lossnar. Du kan också blöta håret innan du sätter på dig mössan, applicera lösgörande balsam för att göra det lättare att sätta på den, eller användaautres som t.ex. att blöta insidan av mössan. När du sätter på dig hatten ska du placera spetsen i höjd med pannan och sedan dra den nedåt och bakåt så att den täcker resten av huvudet. Sedan gäller det att justera den så att inget sticker ut, med risk för att det blir obehagligt. För att göra detta ska du kontrollera att den täcker hårbotten utan att gå över ögonbrynen och att inga hårstrån sticker ut.

Olika typer av badmössor

Det finns olika typer av badmössor för att passa dina behov, din smak och din budget.

Badmössor i silikon

Dessa badmössor är mycket populära bland sportentusiaster och är enkla att ta på och mycket slitstarka. Dessa modeller är mer klorresistenta och finns hos Trek-Expert i en mängd olika mönster och färger.

Latex-mössor

Dessa modeller är inte särskilt klorresistenta och är inte lika lätta att sätta på och underhålla som silikonmössorna. De har dock fördelen att vara billiga och är idealiska för court långsiktiga behov.

Tygmusslor

Dessa modeller är mycket lätta att bära och släpper igenom vatten och är därför utformade för enkla fritidsaktiviteter (aquagym, aquabike, etc.). Eftersom de inte fastnar i håret är de mycket bekväma att bära, även under längre perioder på port.

Formade mössor

Dessa typer av mössor är avsedda för expert- och tävlingssimmare och har en form och textur som är utformad för att ge bättre hydrodynamik. De är mindre bekväma än autres och har utformats för maximal prestanda.

Märkesbadmössor för män, kvinnor och barn till bästa pris

För alla dina träningspass och fritidsaktiviteter har vi ett utbud av badmössor TYR eller Head Simning för vuxna och barn pas cher. Dra nytta av 8% rabatt på Tremblay latexbadmössor och 15% rabatt på Tremblay silikonbadmössor, som finns i fyra olika färger. Du kommer också att älska tygmodellerna, som finns i seniorstorlekar och junior. autres formgjutna modeller, avsedda för tävling, som adidas 3-Stripes simmössa och adidas Adizero XX Competition simmössa finns också tillgängliga i vår onlinebutik.

Varför ska man ha badmössa?

Som vi nämnde tidigare är badmössor till en början mycket användbara för premier att förhindra att simmare störs av sitt hår, men de kan också användas för att skydda sin kropp.De kan också användas för att förhindra att poolutrustningen inte fungerar cas où stora mängder hår kommer i kontakt med ett filter eller annan anordning. port är dock inte bara en fråga om hygien. Kapsyler rekommenderas också för att skydda håret från desinfektionsmedel i simbassänger. Dessutom erbjuder flera modeller, särskilt de som är avsedda för tävling, bättre hydrodynamik för bekväm, högpresterande simning.