Stort utbud av skor och textilier running

Jämfört med andra sportaktiviteterautres, running kräver en del essentiell utrustning. Accessoarer, herrskor, damskor, herrkläder, damkläder... få enkel tillgång till det viktigaste på running och få ut det mesta av ditt äventyr!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare är det viktigt att ha rätt utrustning om du vill få ut så mycket som möjligt av din löpning. Med bara några få klick hittar du ett rikt och varierat utbud av utrustning av högsta kvalitet på vår webbplats. Du hittar allt du behöver, från tillbehör och textilier till herr- och damskor, från ledande varumärken! Och dessutom till oslagbara priser!

Vad är running?

running betyder bokstavligen "att springa". Det är alltså en regelbunden och intensiv form av löpning. Människor som ägnar sig åt denna typ av aktivitet kallas "löpare". Skulle du vilja bli en av dem? Då har du fattat ett utmärkt beslutcision, för running är garanterat bra för din hälsa! Oavsett om du precis har börjat eller om du är på väg tillbaka, är idealet att springa två gånger i veckan i 10 till 15 minuter. För att vänja kroppen vid ihållande ansträngning är tricket att växla mellan att gå och springa. Men om du vill prestera riktigt bra och gå längre i denna disciplin måste du först förbättra ditt löpsteg. Genom att göra det kommer du att förbättra din hastighet, dynamik och smidighet .

Sätt upp mål för att hålla motivationen uppe

Som med alla sportaktiviteter är det viktigt att du på running sätter upp mål för att hålla dig motiverad så länge som möjligt. Naturligtvis måste du vara realistisk! Att efter en månads träning springa ett halvmaraton eller ett maraton är helt uteslutet, åtminstone inte för tillfället! För att göra gradvisa framsteg måste du ställa in specifika avstånd: först 1 km, sedan 5 och slutligen 10 km, till exempel! När du är van vid långa distanser, tveka inte att delta i lokala lopp ofta, för att förbereda dig för större utmaningar. Ett sista råd: för varje nytt evenemang, försök alltid att uppnå en personlig bästa tid.

Ett brett urval av skor och textilier running

Som alla sportaktiviteter autres kräver running rätt utrustning för att du ska kunna prestera på topp. Det gäller både träning och tävling. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpare erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa produkter som är speciellt utformade för löpning : från tillbehör till skor från running. Utrusta dig med pålitliga produkter som är utformade för prestanda, tack vare de olika märken som finns i vår onlinebutik : adidas Asics , Gore, Puma, Nike, Saucony, Under Armour. Hitta det bästa från running och köp utrustning till bästa pris på Trek-Expert.

De bästa running kängorna för män och kvinnor

En viktig del av din utrustning, valet av dina running skor bör inte tas lättvindigt. För att du ska kunna springa effektivt och prestera maximalt under dina pass är det viktigt att du väljer ett par skor som är särskilt utformade för running och perfekt anpassade till dina fötter. Välj skor som ger dämpning, grepp och utmärkt fotstöd för ökad stabilitet och optimal komfort under dina utflykter. Behöver du herr- eller damskor av hög kvalitet? Du kommer garanterat att hitta vad du letar efter tack vare vårt urval från de ledande sportmärkena. Asics Gel Kayano, Saucony Endorphin Shift,adidas Ultraboost och Nike Zoom är några av de ledande löparskomodellerna som finns i vår onlinebutik.

Lätta, bekväma tröjor och T-shirts

Att välja rätt kläder på running är viktigt för maximal komfort, oavsett om det gäller den dagliga joggingturen eller långdistanspasset. För träning i varmt väder, välj lätta kläder som andas och är tillverkade av tekniska material som effektivt transporterar bort svett. Lätta stickade kläder håller dig sval och bekväm så att du kan fokusera på ditt mål. Om du är ute efter prestanda ska du välja modeller med smal passform. De ger dig en bättre känsla och minskar risken för skav. De T-shirts du använder för träning bör inte vara för tjocka eller för säckiga, så att du har gott om rörelsefrihet. Sömlösa tröjor, kortärmade tröjor som sitter nära kroppen, andningsbara t-shirts... Utforska vårt utbud för att hitta det herr- eller damplagg som uppfyller dina behov och krav.

Ett brett utbud av shorts running

När du har valt din överdel kan du komplettera din löparoutfit med ett par shorts som gör att du kan springa så bekvämt som möjligt. För underkroppen är running shorts en bra allierad på sommaren för lättviktslöpning. Välj andningsaktiva shorts i flexibla material med ergonomisk skärning för bättre rörelsefrihet. Modeller med meshinslag baktill ger dig optimal ventilation för extra komfort. För kvinnor är skort från running ett bra alternativ som ger total rörelsefrihet. Dessa modeller är utrustade med interna kompressionsshorts för att begränsa skav och garantera optimalt stöd för dina muskler.

Högkvalitativa jackor för träning i alla väder

Om du vill träna bekvämt utan att behöva oroa dig för kyla och regn är jackor en viktig del av din löpargarderob. Vid blåsiga förhållanden är vindtäta jackor i laminerat tyg den perfekta följeslagaren för optimalt skydd mot väder och vind. Modeller i stretchig trikå passar perfekt för träning i kallt väder. För träningspass när det regnar lätt rekommenderar vi att du väljer jackor i vattenavvisande material som förhindrar att du blir blöt. Välj modeller med en central öppning zipp för ventilation rapide när temperaturen ändras.

Ett brett urval av löpartillbehör

För att komplettera din utrustning erbjuder vi också en rad tillbehör på running, såsom handskar och leggings, för skydd och komfort. För att hålla händerna varma under dina träningspass kan du dra nytta av ett brett utbud av handskar running som erbjuds av välkända varumärken som Asics eller Muzino. Du hittar också en rad leggings som hjälper dig att förbättra din löpning.