Herrskor running

Hitta ett brett utbud av högkvalitativa running skor som utvecklats av de största varumärkena: Asics, Adidas, Puma, Nike, Saucony, Under Armour ... Hitta det perfekta paret för att springa bekvämt tack vare vårt urval av de bästa löparskorna.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Högpresterande löparskor från running ultra

Upptäck vårt urval av skor från running för herrar och välj det par som passar bäst för din aktivitet på Trek-Expert. Adidas Ultraboost Alla de bästa löparskorna finns i vår onlinebutik för att uppfylla dina krav på komfort och kvalitet: Asics Gel-Kayano, Asics Gel-Quantum, Saucony Triumph, Under Armour HOVR...

Vikten av att välja specifika skor för löpning running

Om du vill springa bekvämt och säkert är det viktigt att välja löpspecifik utrustning. Genom att välja specifika skor för running får du det stöd, den dämpning och detgrepp som du behöver för att springa under optimala förhållanden.

Egenskaper att leta efter i dina löparskor running

Dämpning

Dämpningen i en löparsko kommer från yttersulan och mellansulan. För maximal komfort under dina löprundor ska du välja modeller med EVA-sulor. Förutom att den formar sig perfekt efter dina fötter ger denna teknologi utmärkt stötdämpning.

Andningsförmåga

Andningsbara skor från running har ovandelar som vanligtvis är tillverkade av mesh. Detta fina tyg har fördelen att det ger bra ventilation för dina fötter samtidigt som fukt torkar snabbt. Om du springer i varmt och torrt väder bör du välja modeller med god andningsförmåga för att hålla dig bekväm.

Grepp

Yttersulans material avgör vilket grepp dina löparskor har. Om du föredrar att springa i tuff terräng ska du välja en modell med en räfflad sula som greppar bra på de flesta underlag för optimal stabilitet.

Skydd

Löparskor designade för running är förstärkta framtill och på sidorna för att hålla fötterna i perfekt position, och det finns en hälkappa baktill för att hålla hälen på plats. För extra stabilitet kan du välja skor med extra sidostöd för att ge dig optimalt skydd och stöd.

Dropp

Drop är helt enkelt skillnaden mellan höjden på hälen och framsidan av skon running. Beroende på hur du springer kan du välja mellan ett lågt dropp (mindre än 6 mm) eller ett standarddropp (mer än 7 mm).

Välja löparskor efter distans

För att springa 10 km

För ett 10-kilometerslopp bör du välja löparskor som kombinerar lätthet, flexibilitet och dynamik . Välj en modell med flexibel sula och bra passform i tån box för ökad komfort under löprundan. Välj från vårt sortiment av skor som är utformade för lätta tävlingar, somAsics Gel-Kayano ,Asics Gel-Quantum...

För halvmaraton

För halvmaraton är dämpning och stöd de viktigaste egenskaperna hos dina running skor. Välj en modell somAdidas Ultraboost, som ger utmärkt dämpning och en bra energiåtergivning vid varje steg. Ovandelen i mesh ger en lätt passform och gör skon flexibel och ventilerande.

För maratonlöpning

För att springa mycket långa sträckor under bra förhållanden behöver du en sko från running som erbjuder dämpning, komfort och stabilitet. En modell som Saucony Triumph gör att du kan springa flera kilometer i sträck med större stabilitet tack vare den förstärkta hälen för optimalt stöd. Ovandelen i värmebondad mesh ger andningsförmåga och robusthet.

running skor anpassade till din terräng

För löpning på landsväg

Om du springer på asfalt eller grus är det bäst att välja skor med extra dämpning. Välj modeller med flexibla sulor som är väl förankrade i marken för bra komfort.

För trailrunning

Löpning på stigar trac kräver skor från running som ger bra stöd så att du kan få ut det bästa av ditt fotfäste. Du behöver också ett bra grepp för att hålla fötterna helt stabila under dina löprundor.

För löpning i svår terräng

För att springa i ojämn terräng behöver du välja skor med styva sulor som ger bra grepp . För att klara vädrets makter bör du också välja modeller som är tillverkade av material som GoreTex, som både andas och är vattentätt.