Vårt urval av badkläder och bikinis

Hitta ett brett urval av badkläder för män, kvinnor och barn till attraktiva priser. Oavsett vad du gör, i poolen eller i havet, har vi det du behöver för att prestera eller koppla av i vattnet.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alla trendiga badkläder av hög kvalitet för simning

Valet av baddräkt beror på ett antal faktorer. Färg, material, användningsnivå och användningsfrekvens. För verklig komfort är det viktigt att välja efter din morfologi och anpassningsförmåga till dina användningsområden. Våra experter har sammanställt ett brett urval av kläder som passar alla badare kvinnoroch män, barneller vuxna.

Hur väljer du din baddräkt för män?

Om du simmar ibland kan du välja en baddräkt som bara är bekväm. För att göra detta, skaffa en som är tillverkad av mjuk textil, där du kommer att kunna känna dig bekväm. Divers modeller av shorts de bain och boxers de bain Urban Classic med offbeat utseende är tillgängliga för dig till konkurrenskraftiga priser. De har gjort avslappnad design till sitt signum och designat dessa shorts de bain med lätt, mjuk och funktionell polyester. De är utrustade med dragsko för optimalt stöd och har utmärkt fukthantering och ventilation tack vare innertrådar för maximal komfort. Med sommarmotiv och en Urban Classic patch på sidan kompletterar dessa shorts de bain passe-partout édin look vid havet eller vid poolen (även om de inte alltid är välkomna där). Med sin midjehöga skärning är dessa shorts baddräkter idealiska för män med alla kroppstyper och alla generationer.

Om du tränar regelbundet för att hålla dig i form eller för fritiden, är det självklart att du väljer en modell som du känner dig bekväm med, men som också har god klorresistens. Modeller av lycra bör därför undvikas.

Om simning är mer än bara en hobby för dig, är det absolut nödvändigt att du väljer en mycket bekväm, mycket komprimerande baddräkt. Vi erbjuder dig våra badboxers Joma , med perfekt passform tack vare en åtsittande skärning och dragsko i midjan. Materialet melange av polyester och elastan, kombinerat med flatlocksömmar ger stor rörelsefrihet och skyddar mot alla typer av slitage. Du kan också välja en minimalistisk modell som slip, mer hygienisk än shorts, tillverkad med en blandning av polyamidoch elastan, fodrade med ett polyester tyg som garanterar enkel port och maximal prestanda.

Hur väljer man baddräkt för kvinnor?

Precis som med modellerna för män, erbjuder vi dig divers stilar av badkläder för kvinnor beroende på hur ofta du tränar.

bikini är den mest sålda baddräkten för kvinnor. Du kan hitta din tvådelade modell i den stil du vill ha för att göra ett uttalande på look vid poolen eller i havet.

För regelbundna simmare rekommenderas en baddräkt i mjukt tyg med utmärkt klorresistens. De bör också ge dig felfri motorik.

Och slutligen, om du är en pro simmare, leta efter lätta kläder med ett högpresterande hydrodynamiskt system som gör att du lätt glider genom vattnet, eller tvådelade modeller med vattentätt foder.eller tvådelade modeller med optimalt stöd för enorm rörelsefrihet, maximal komfort och hög koncentration. Dessa baddräkter för kvinnor är tillverkade av mjukt tyg och passar perfekt olika kroppsformer.

Hur väljer man en simdräkt för barn?

Vill du introducera ditt barn till din favoritsport? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har ett brett utbud för flickoroch pojkar.

För både vuxna och barn är de tre viktigaste kriterierna komfort, funktionalitet och estetik.

Modeller för pojkar

Du kan välja mellan stilen competition från Joma eller den avslappnade stilen Urban Classic , beroende på ditt barns önskemål och deras vanor.

Modeller för flickor

Våra badkläder för flickor är lätta att ta på och av och är utformade för att garantera maximal komfort hela tiden. Vi har varit noga med att välja ut dem med attraktiva mönster som sannolikt tilltalar små prinsessor, som baddräkten adidas med mönstret Snow Queen 2 eller adidas colorblock 3S färgerna blå och rose.

Adidas erbjuder också kläder som är perfekta för tävlingar. Med fler tekniska funktioner relaterade till rörelse och fukthantering. De garanterar bättre prestanda över alla typer av längder och alla typer av simning: bröstsim, crawl, fjärilsim eller ryggsim.

Hur tar du hand om din baddräkt?

Förutom att garantera dig maximal komfort och bättre prestanda är dessa baddräkter mycket lätta att sköta.

Efter varje simtur sköljer du dem helt enkelt i rent vatten för att ta bort eventuella kemikalierester som kan skada dem. Vi rekommenderar att du tvättar dem regelbundet och varsamt för att förhindra att de töjs ut, och att du torkar dem i en temperatur som inte är för varm för att förhindra missfärgning. De kan också maskintvättas, men då med låg frekvens.