1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Placem Dig Vback

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Placem Dig Vback

Börjar på: 685,59 kr

563,90 kr

-18%
Upptäck komfort och stil i den 1-delade baddräkten för damer Speedo Placem Dig Vback, perfekt för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 685,59 kr

563,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Placem Dig Vback

Dyk in i simningens värld med elegans och komfort tack vare den heltäckande simdräkten för kvinnor Speedo Placem Dig Vback. Denna simdräkt, designad av det kända märket Speedo, är speciellt framtagen för kvinnor som vill kombinera prestanda och stil under sina simningspass.

Med sin smala passform och slitstarka tyg ger denna simdräkt dig optimal rörelsefrihet och en lätt känsla i vattnet. Med sin djupa V-formade rygg framhäver denna simdräkt met din figur samtidigt som den ger perfekt stöd.

Den djärva, moderna designen på Placem Dig Vback baddräkt ger en dynamisk touch till dina badkläder. Dess livfulla färger och originella tryck gör den till en riktig modeupplevelse vid poolen.

Denna Speedo baddräkt är speciellt utformad för simning och har Endurance+ teknik, vilket garanterar total motståndskraft mot klor och slitage. Så du kan njuta av din Placem Dig Vback baddräkt under många simningspass utan att oroa dig för att den tappar sin glans.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, är denna baddräkt det perfekta valet för att följa dig i alla dina föreställningar. Den är också perfekt för simning med familj och vänner, tack vare dess komfort och tidlösa stil.

Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna heldräkt för kvinnor Speedo Placem Dig Vback och dyk ner i vattnet med självförtroende och elegans. Var en del av de moderna, aktiva kvinnor som väljer kvalitet och stil med Speedo.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003499-16610
Färg blå/röd
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen