1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Flex Band

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Flex Band
Börjar på: 534,64 kr
Upptäck ultimata prestanda med simdräkten för kvinnor Speedo Flex Band, speciellt utformad för simning av Speedo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 534,64 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Speedo Flex Band

Speedo Flex Band baddräkt för kvinnor är det ultimata valet för simentusiaster. Designad av det berömda märket Speedo, är denna simdräkt utformad för att ge stil, komfort och prestanda till vattnet. Oavsett om du är en tillfällig simmare eller en idrottare på toppnivå, är denna simdräkt perfekt för att följa med dig på alla dina simningspass.

Speedo Flex Band simdräkt för damer har en elegant, modern design. Det slitstarka tyget har en perfekt passform för din kropp, kramar dina kurvor och ger stor rörelsefrihet i vattnet. Skärningen är också utformad för att förbättra den kvinnliga figuren, vilket gör att du känner dig både självsäker och bekväm.

Men den här simdräkten ser inte bara bra ut, den är också utformad för att förbättra din prestation i vattnet. Det lätta, vattenavvisande tyget gör att du kan röra dig lättare och snabbare, medan remmarna Flex Band ger optimalt stöd och större rörelsefrihet i axelområdet.

Speedo Flex Band är perfekt för simning i poolen eller öppet vatten och har dessutom Endurance+ -teknologi, som garanterar exceptionell hållbarhet och klorresistens. Så du kan njuta av denna baddräkt under många simningspass utan att den tappar sin form eller färg.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Speedo Flex Band dambaddräkt att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller stil, komfort och prestanda. Så gå vidare och unna dig denna högkvalitativa simdräkt för alla dina simaktiviteter. Du kommer inte att bli besviken!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 003713-16643
Färg svart/blå
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen