Baddräkt Arena Storm

Baddräkt Arena Storm

Börjar på: 7 284,42 kr

5 827,53 kr

-20%
Förbättra din simprestanda med Arena Storm neopren våtdräkt för herrar. Elegant och hydrodynamisk för en högre tävlingsnivå.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 7 284,42 kr

5 827,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt Arena Storm

Ta din prestation till nästa nivå med vår nya Powerskin Storm neopren våtdräkt för män. Denna eleganta och hydrodynamiska design är den senaste versionen av vår berömda våtdräkt Carbon. Powerskin Storm är helt tillverkad av Yamamoto SCS kalkstensneopren, ett petroleumbaserat material som har mindre inverkan på miljön, och har utvecklats med hjälp av världens bästa idrottare och innehåller arena kolfiberteknik som stöder din kropp när du simmar så att du kan bibehålla en optimal position i vattnet. Olika lager av neopren ger maximal rörelsefrihet vid simning och optimal flytkraft. Kolfiberteknologin i våtdräkten frånarena håller kroppen i en idealisk position i vattnet, medan den nya halsringningen är utformad för att ge maximal komfort och undvika skav. Den speciella dubbelskiktskonstruktionen på underarmarna främjar en mer effektiv fångstfas under armslaget och förbättrade känslor i vattnet. Det tunnare, mycket elastiska neoprenet runt handleder och anklar gör att du snabbt kan ta på dig och ta av dig dräkten. Våtdräkten är godkänd för FINA-, ITU-, Ironman- och USAT-tävlingar.


Instruktioner för skötsel


För att säkerställa lång livslängd och optimal prestanda för din Arena-produkt rekommenderar vi att du vidtar följande försiktighetsåtgärder:



  • Skölj omedelbart i icke-klorerat vatten efter användning;

  • Förvara inte produkten blöt i påsar eller andra slutna behållare under för lång tid;

  • utsätt inte produkten för direkt solljus medan den fortfarande är våt i påsar eller andra slutna behållare;

  • Torka naturligt och på avstånd från värmekällor.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 004970-515
Färg korallblå/svart
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen