1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tropic

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tropic

Börjar på: 722,32 kr

503,54 kr

-30%
Ta dig an vågorna med stil i denna 1-delade baddräkt för damer Arena Tropic, designad av det kända märket Arena för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

503,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tropic

1-dels baddräkt för damer Arena Tropic är det perfekta valet för alla simentusiaster. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och kombinerar elegans, komfort och prestanda för att följa med dig under alla dina simningspass.

Dess 1-delade skärning kramar formen av den kvinnliga kroppen perfekt, vilket ger optimalt stöd och stor rörelsefrihet i vattnet. Det slitstarka och hållbara tyget gör att baddräkten håller i flera år, även efter upprepad användning.

Du kommer att älska den tropiska designen på denna baddräkt, med sina ljusa färger och exotiska tryck. Den ger en fräsch och glad touch till din träning och gör att du sticker ut från mängden vid poolkanten.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer denna Arena simdräkt att uppfylla alla dina behov. Det andningsaktiva tyget garanterar dig en känsla av ojämförlig komfort, medan dess smickrande snitt kommer att förbättra din figur.

Oavsett om du är en fritidssimmare eller en tävlingssimmare är denna simdräkt det perfekta valet för alla dina föreställningar. Tack vare klorresistensen håller den sig som ny även efter många träningspass i poolen.

Den här säsongens måste-ha för alla simmare är 1-dels baddräkt för damer Arena Tropic. Vänta inte längre med att lägga till den i din badklädeskollektion och njut av ojämförlig komfort och elegans under alla dina simningspass. Så dyk ner i vattnet med stil och prestanda tack vare denna simdräkt Arena!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 005934-970
Färg lavanda/navymulti
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen