1-dels baddräkt för kvinnor Arena Chiara

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Chiara

Börjar på: 893,72 kr

630,38 kr

-29%
Upptäck Arena Chiara 1-dels baddräkt, perfekt för kvinnor som älskar att simma och absolut komfort.

Slut i lager

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Chiara

Arena Chiara 1-dels baddräkt för damer är ett måste för alla simmare med passion för vatten. Med sin eleganta design och bekväma passform är denna simdräkt speciellt utformad för att tillgodose behoven hos kvinnor som vill känna sig bekväma och självsäkra i vattnet.

Denna simdräkt är tillverkad av det kända märket Arena och kombinerar stil och prestanda. Varumärkets ikoniska logotyp finns på framsidan av baddräkten, vilket ger en touch av sofistikering till dess eleganta design. Men låt inte det eleganta utseendet lura dig, denna simdräkt är också fullpackad med banbrytande tekniska funktioner för att förbättra din prestanda i vattnet.

Arena Chiara 1-dels baddräkt för damer är speciellt utformad för simning. Det klorresistenta tyget garanterar en lång livslängd, även vid regelbunden användning i poolen. Dessutom håller torkdesignen rapide dig behagligt torr, även efter ett intensivt pass.

Simdräktens skärning har noggrant utformats för att ge optimalt stöd och total rörelsefrihet. De breda, justerbara axelbanden ger extra stöd och kan justeras för att passa din kroppsform. Med sin V-formade rygg ger denna simdräkt en smickrande, feminin silhuett, samtidigt som den ger tillräckligt med täckning för att hålla dig bekväm i vattnet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer Arena Chiara 1-dels simdräkt för kvinnor att uppfylla dina krav. Förutom sin eleganta design och högkvalitativa tekniska funktioner finns denna simdräkt också i en rad storlekar som passar alla kvinnliga kroppsformer.

Låt inte din simdräkt sakta ner dig i vattnet. Välj den 1-delade simdräkten för kvinnor Arena Chiara och njut av oöverträffad komfort och prestanda. Oavsett om du simmar för skojs skull eller tävlar, kommer denna simdräkt att följa dig genom alla dina simsessioner med stil och självförtroende. Lita på att Arena erbjuder dig det allra bästa inom badkläder för kvinnor.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006613-550
Färg svart/turkisemulti
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen