1-dels baddräkt för kvinnor Arena Laura

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Laura

Börjar på: 905,67 kr

624,06 kr

-31%
Upptäck komfort och stil i den 1-delade baddräkten för damer Arena Laura, perfekt för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 905,67 kr

624,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Laura

Arena Laura 1-dels simdräkt för kvinnor är den perfekta kombinationen av prestanda och stil. Denna simdräkt är designad av det kända simmärket Arena och är speciellt framtagen för kvinnor som vill se bra ut och prestera bra i vattnet.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare, kommer denna simdräkt att uppfylla alla dina förväntningar. Den eleganta, feminina designen framhäver din figur samtidigt som den erbjuder optimal komfort. Med sin 1-delade skärning ger den perfekt stöd för din byst och total rörelsefrihet så att du kan ge ditt bästa i vattnet.

Simdräkten Arena Laura är tillverkad av högkvalitativa material, speciellt utvalda för sin klorresistens och torkningsförmåga rapide. Så du kan bära den under dina intensiva träningspass utan att oroa dig för förtida slitage. Dessutom ger MaxLife-tekniken ett optimalt UV-skydd som bevarar de vackra färgerna över tid.

Tack vare den ergonomiska designen och de platta sömmarna formar sig denna simdräkt perfekt efter din kropp, så att den känns som en andra hud. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att störas av skav eller irritation.

Simdräkten Arena Laura är idealisk för alla simaktiviteter, oavsett om det är i poolen eller i havet. Det mjuka ultra-tyget andas och håller dig sval och lätt under hela passet. Dessutom gör den tidlösa stilen det till en baddräkt som du kan bära för både träningspass och strandutflykter.

När du väljer 1-dels simdräkt för damer Arena Laura väljer du kvalitet och hållbarhet, samtidigt som du förblir elegant och feminin. Så vänta inte längre, unna dig denna måste-ha-simdräkt för dina simningspass och gör dig redo att göra ett plask i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006623-550
Färg svart/silvermulti
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen