Vändbar baddräkt i 1 del för kvinnor Arena

Vändbar baddräkt i 1 del för kvinnor Arena

Börjar på: 1 003,91 kr

689,26 kr

-31%
Upptäck Arena vändbar 1-dels baddräkt för damer, perfekt för simning, med en elegant, mångsidig design.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 003,91 kr

689,26 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vändbar baddräkt i 1 del för kvinnor Arena

Den vändbara 1-dels baddräkten för kvinnor Arena är ett måste för alla simmare. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och erbjuder en modern och bekväm stil, perfekt för dina simsessioner.

Med sin vändbara design kan du välja mellan två olika tryck för att passa ditt humör. Oavsett om du väljer en djärv och färgstark look eller en mer sober och elegant stil, kommer denna baddräkt att passa alla dina humör.

Denna baddräkt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och klorresistens. Oavsett om du simmar i poolen eller i öppet vatten kan du räkna med att denna simdräkt kommer att följa dig i alla dina föreställningar.

Dess 1-delade snitt kommer att framhäva din figur med elegans. Med sina tunna remmar och öppna rygg erbjuder denna baddräkt stor rörelsefrihet samtidigt som den bibehåller en utmärkt passform. Så du kan koncentrera dig helt på din simning, utan att oroa dig för din outfit.

Denna baddräkt met är speciellt utformad för kvinnor och framhäver din kvinnlighet samtidigt som den ger optimalt stöd. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer du att uppskatta komforten och prestandan hos denna simdräkt.

Och till råga på allt är denna simdräkt idealisk för alla typer av simning. Oavsett om du tränar frisim, ryggsim, bröstsim eller fjärilsim, kommer denna simdräkt att vara din bästa allierade för att uppnå dina mål.

Kort sagt, den vändbara 1-dels simdräkten för kvinnor Arena är ett måste för alla simmare. Med sin moderna stil, ultimata komfort och mångsidighet kommer den att följa med dig på alla dina simningspass. Missa inte chansen att lägga till denna simdräkt till din sportkollektion och dra nytta av alla dess egenskaper för att tänja på dina gränser i vattnet.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006633-850
Färg royal-multi
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen