1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tech

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tech

Börjar på: 820,26 kr

624,99 kr

-24%
Dyk ner i komfort och prestanda med Arena Tech 1-dels baddräkt för kvinnor, speciellt utformad för simning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 820,26 kr

624,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Tech

Letar du efter en snygg, bekväm och högpresterande simdräkt för dina simpass? Då behöver du inte leta längre än till denna 1-delade simdräkt för damer Arena Tech! Designad av det berömda varumärket Arena, specialister på simutrustning, kombinerar denna simdräkt stil och tekniska funktioner för att hjälpa dig att uppnå dina mål med självförtroende.

Den 1-delade simdräkten är ett måste för simmare och erbjuder optimal täckning samtidigt som den är feminin. Modellen Arena Tech är inget undantag från denna regel, med sin eleganta, strömlinjeformade design som met framhäver den feminina silhuetten. Den finns i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Men denna simdräkt ser inte bara bra ut, den är också utformad för att förbättra din prestanda i vattnet. Maxlife-tyget är klor- och slittåligt och ger utmärkt hållbarhet vid intensiv användning. Det har också utmärkt elasticitet för total rörelsefrihet.

Simdräkten Arena Tech har också Waterfeel X-Life-teknik, som garanterar perfekt följsamhet mot kroppen och riktad muskelkompression. Det innebär att du kan simma med maximal effektivitet och minska muskeltrötthet. Så att du kan förbättra dina prestationer och tänja på dina gränser.

Denna 1-delade simdräkt är också bekväm och praktisk. De breda remmarna och den U-formade ryggen ger optimalt stöd och rörelsefrihet. Dessutom är simdräkten helfodrad för extra komfort och opacitet.

Oavsett om du är en tillfällig eller erfaren simmare är Arena Tech 1-dels simdräkt för kvinnor det perfekta valet för dina simsessioner. Dess eleganta design, tekniska funktioner och komfort gör den till ett måste för alla simentusiaster. Så vänta inte längre, unna dig det bästa för dina träningspass med Arena Tech simdräkt.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006651-550
Färg silver/vit-navymulti
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen