1-dels baddräkt för kvinnor Arena Seafloor

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Seafloor

Börjar på: 697,83 kr

487,39 kr

-30%
Upptäck den ultimata komforten och prestandan med den 1-delade simdräkten för kvinnor Arena Seafloor, designad för simning av Arena.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 697,83 kr

487,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Seafloor

Arena Seafloor 1-dels baddräkt för kvinnor är det perfekta valet för alla simentusiaster. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och kombinerar stil och prestanda för att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

Med sin eleganta, feminina design kommer denna baddräkt att framhäva din figur samtidigt som den ger optimal komfort i vattnet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en åtsittande passform som följer kroppens kurvor perfekt.

Oavsett om du är en erfaren simmare eller nybörjare är denna simdräkt perfekt för alla dina simsessioner. Tack vare kompressionstekniken förbättrar den din hydrodynamik och hjälper dig att glida genom vattnet med lätthet. Så att du kan förbättra din prestation och uppnå dina mål med självförtroende.

Varumärket Arena är känt för sin kvalitet och expertis inom simning. Med denna simdräkt kan du vara säker på att du bär en pålitlig och hållbar produkt. Den är också klor- och UV-resistent, vilket gör den till en idealisk följeslagare för dina träningspass i poolen eller till sjöss.

Förutom sin tekniska prestanda ser denna simdräkt också bra ut. Det marininspirerade mönstret ger en fräsch, dynamisk touch till dina badkläder. Du kommer att kunna sticka ut med stil och elegans under dina träningspass eller tävlingar.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara simmar för skojs skull är Arena Seafloor 1-dels baddräkt för damer ett viktigt val. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är speciellt utformad för kvinnor för att ge dig optimalt stöd och oöverträffad komfort.

Låt inte en vanlig simdräkt begränsa dina simprestationer. Välj den 1-delade simdräkten för kvinnor Arena Seafloor och upptäck en ny dimension av komfort och prestanda i vattnet. Beställ din nu och gör ett stilfullt uttalande vid ditt nästa simningspass!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006691-550
Färg marinblå/turkisemulti
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen