1-dels baddräkt för kvinnor Arena Planet

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Planet

Börjar på: 759,05 kr

541,50 kr

-29%
Badkläder för damer Arena Planet: elegans och prestanda för dina simturer. Upptäck Arena kollektionen nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 759,05 kr

541,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Planet

- Färg: "Blå"

1-dels baddräkt för damer Arena Planet är det perfekta valet för passionerade simmare. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och kombinerar stil och prestanda för att ge dig en oöverträffad simupplevelse.

Med sin snygga blå färg är denna simdräkt ett riktigt tillskott till din simgarderob. Den är inte bara moderiktig, den är också utformad för att förbättra din prestanda i vattnet. Med sin smala passform och klorresistenta tyg kommer du att kunna träna med tillförsikt och uppnå dina simningsmål.

Arena Planet Women's 1-piece simdräkt är speciellt utformad för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på detaljer för att ge dig bästa möjliga komfort. De breda, justerbara remmarna ger optimalt stöd och anpassar sig till din kroppsform, medan ryggen X ger en touch av femininitet till denna funktionella simdräkt.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är denna simdräkt perfekt för alla typer av simning. Oavsett om det är för intensiv träning eller avkopplande sessioner i poolen, kommer du att uppskatta rörelsefriheten som erbjuds av denna simdräkt.

Förutom sin exceptionella prestanda är denna simdräkt också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnet material och hjälper till att bevara vår planet samtidigt som den erbjuder dig en produkt av högsta kvalitet.

Välj 1-dels baddräkt för damer Arena Planet och upptäck ett nytt sätt att simma. Dess eleganta design, optimala prestanda och oöverträffade komfort gör den till det perfekta valet för alla simmare. Så vänta inte längre, lägg till den i din badklädeskollektion nu och gör dig redo att glänsa i vattnet!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006730-610
Färg blåmossa/vitmulti
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen