Badmössa Arena Pro II Signature Collection

Badmössa Arena Pro II Signature Collection

220,36 kr

203,23 kr

-8%
Välj simmössan Arena Pro II från Signature-kollektionen, designad av ett känt märke för ivriga simmare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Badmössa Arena Pro II Signature Collection

Simmössan Arena Pro II från Signature-kollektionen är det perfekta valet för alla simmare. Den är designad av det kända varumärket Arena och är den perfekta blandningen av prestanda, stil och komfort för ditt simpass.

Denna badmössa är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla vardagligt slitage, vilket ger dig maximal hållbarhet. Silikonkonstruktionen ger ett perfekt grepp om huvudet och säkerställer en bekväm och säker passform under träningspassen.

Den snygga, moderna designen på denna badmössa är ett riktigt blickfång. Den eleganta stilen och de klara färgerna gör den till ett måste för simmare på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller professionell simmare kommer denna badmössa inte bara att ge dig en snygg look, utan också öka ditt självförtroende vid bassängkanten.

Förutom att se bra ut erbjuder denna badmössa också exceptionell prestanda när det gäller skydd och vattenbeständighet. Den är utformad för att minska motståndet i vattnet, så att du kan simma snabbare och mer effektivt. Dessutom minimerar den hydrodynamiska formen och de platta sömmarna luftmotståndet i vattnet, vilket gör att dina simpass känns lättare och snabbare.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara simmar för skojs skull är badmössan Arena Pro II Signature Collection en viktig del av din simutrustning. Så varför inte lägga till en touch av stil och prestanda till ditt nästa simpass med denna badmössa av högsta kvalitet? Beställ nu och anslut dig till de många simmare som litar på Arena för sin simutrustning.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 006805-100
Färg sarahsjostrom
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen