1-dels baddräkt för kvinnor Arena Kikko Challe

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Kikko Challe

Börjar på: 759,05 kr

541,50 kr

-29%
Upptäck den 1-delade baddräkten för damer Arena Kikko Challe, perfekt för simning. Komfort och prestanda garanteras med Arena!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 759,05 kr

541,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels baddräkt för kvinnor Arena Kikko Challe

Arena Kikko Challe 1-dels simdräkt för kvinnor är det perfekta valet för simmare som letar efter en snygg, högpresterande look. Denna baddräkt är designad av det kända märket Arena och är speciellt framtagen för kvinnor och erbjuder en bekväm passform och total rörelsefrihet för alla dina simningspass.

Motivet Kikko Challe, inspirerat av japanska geometriska mönster, ger denna baddräkt en unik touch av stil. Förutom att se bra ut ger simdräktens slitstarka, högkvalitativa tyg och ergonomiska design dig optimalt stöd och lättviktig kompression för bättre prestanda i vattnet.

Oavsett om du tävlingssimmar eller bara simmar för skojs skull är denna simdräkt perfekt för alla simmare. Den 1-delade skärningen met framhäver din figur samtidigt som den ger optimalt stöd för komfort under hela träningspasset.

Tack vare sin klorresistenta tygkonstruktion är denna simdräkt utformad för att hålla över tid, även efter många träningspass. Dessutom torkar den snabbt så att du kan använda den igen på nolltid.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren simmare är Arena Kikko Challe Women's 1-piece simdräkt ett viktigt val för att kombinera stil och prestanda i vattnet. Den finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer så att alla simmare kan njuta av dess fördelar. Beställ den nu och lägg till en touch av stil till dina simningspass!

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007160-650
Färg mjukgrön/svartmulti
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1