Baddräkt för kvinnor Arena Camo Kikko Full Body

Baddräkt för kvinnor Arena Camo Kikko Full Body

Börjar på: 1 101,84 kr

767,61 kr

-30%
Dominera poolen med stil med baddräkten för damer Arena Camo Kikko Full Body - för mästarsimmare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

767,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baddräkt för kvinnor Arena Camo Kikko Full Body

Arena Camo Kikko Full Body baddräkt för damer är den perfekta utrustningen för alla passionerade och krävande simmare. Våtdräkten är designad av det välkända varumärket Arena och erbjuder en optimal blandning av prestanda, komfort och stil.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare är den här dräkten perfekt för alla nivåer av träning. Med sin eleganta, moderna design är den perfekt för kvinnor som vill ha prestanda och mode på look.

Tack vare den åtsittande passformen och det mycket elastiska tyget anpassar sig våtdräkten perfekt till din kropp och ger dig total rörelsefrihet i vattnet. Så att du kan koncentrera dig på simningen utan att hindras av obekväma kläder.

Kikko-kamouflagemönstret ger våtdräkten en touch av originalitet och modernitet. Med sina klara färger och subtila detaljer kommer du inte att gå obemärkt förbi vid poolkanten. Våtdräkten finns också i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Men den här våtdräkten ser inte bara bra ut, den presterar också. Det klor- och slitstarka tyget garanterar exceptionell hållbarhet, så att du kan njuta av din våtdräkt under en lång tid framöver. Dessutom förbättrar den hydrofoba beläggningen hydrodynamiken, vilket gör det lättare för dig att glida genom vattnet.

Denna våtdräkt är speciellt utformad för simning. De platta sömmarna och dragkedjan baktill förhindrar skav och irritation för optimal komfort. Den har också ett UV-skyddssystem som skyddar dig mot solens strålar under dina träningspass utomhus.

Kort sagt, Arena Camo Kikko Full Body baddräkt för damer är ett klokt val för alla simmare som vill kombinera prestanda och stil. Med sin moderna design, oöverträffade komfort och exceptionella prestanda kommer den snabbt att bli din viktigaste allierade vid poolen. Så tveka inte längre och dyk ner i vattnet med självförtroende tack vare denna högkvalitativa Arena våtdräkt.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 007307-550
Färg svart multi
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen