Pool-/strandhandduk med logotyp Speedo

Pool-/strandhandduk med logotyp Speedo

440,74 kr

305,21 kr

-31%
Få ut det mesta av dina simsessioner med stil med Speedo pool/strandhandduk med märkets ikoniska logotyp.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Pool-/strandhandduk med logotyp Speedo

Speedo pool-/strandhandduk med logotyp är det perfekta valet för alla simentusiaster. Med sitt välkända varumärke, Speedo, kan du vara säker på kvaliteten och stilen på denna handduk. Den är särskilt utformad för simmare och är perfekt för en dag vid poolen eller stranden.

Handduken är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk vid beröring och mycket absorberande. Den är också lätt och slitstark, vilket gör den till en praktisk och lätt att bära med sig. Den broderade Speedo -logotypen på handduken ger en sofistikerad touch och visar din kärlek till detta erkända varumärke i simvärlden.

Oavsett om du är en professionell simmare eller en hängiven amatör är denna handduk ett måste för alla dina simaktiviteter. Den är tillräckligt stor för att svepa om dig helt efter ett intensivt träningspass, men också tillräckligt kompakt för att passa i din badväska.

Förutom att vara funktionell är den här handduken också snygg. Dess eleganta design och ikoniska logotyp gör den till en modeaccessoar i sin egen rätt. Så du kan stolt visa din passion för simning, oavsett om det är vid poolen, på stranden eller till och med när du reser.

Så om du letar efter en högkvalitativ handduk för dina vattenaktiviteter, behöver du inte leta längre än Speedo logotyp pool / strandhandduk. Det är den perfekta kombinationen av stil, komfort och prestanda för att tillfredsställa de mest krävande simmare. Lägg till den till din Speedo samling idag!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 03488-15952
Färg bla/whi
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen