Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Bio-Dyn

Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Bio-Dyn

256,49 kr

223,92 kr

-13%
Förbättra din klättringsprestanda med den biodynamiska Ocun Daisychain, utformad av experter på området.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Bio-Dyn

Klätterstroppen Ocun Daisychain Bio-Dyn är ett måste för alla klätterentusiaster. Den är designad av det välkända varumärket Ocun och kombinerar prestanda och hållbarhet för att uppfylla alla dina klätterbehov.

Slingan Daisychain Bio-Dyn är tillverkad av högkvalitativa biologiskt framställda material och är inte bara miljövänlig, utan ger också extra styrka för intensiv användning. Med en längd på 120 cm och en bredd på 16 mm är den perfekt för sportklättring eller långa rutter.

Med spänne i rostfritt stål och förstärkta sömmar är denna sling extremt stark och hållbar. Den ergonomiska utformningen gör den enkel att hantera och säker att använda. Den kan användas för att länka ankarpunkter, för abseiling eller för repmanövrar.

Slingan Daisychain Bio-Dyn är också mycket lätt, vilket gör den till ett perfekt val för klättrare som värdesätter snabbhet och smidighet. Den lätta vikten tynger inte ner dig under klättringen, så att du kan fokusera på din prestation.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare är klätterremmen Ocun Daisychain Bio-Dyn en viktig del av utrustningen i din väska. Dess kvalitet och tillförlitlighet gör den till ett pålitligt val för alla dina klättringsäventyr. Vänta inte längre och lägg till denna slinga till din utrustning nu!

Mer information

Varumärke Ocun
Tillverkarens SKU 05292-Orange
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen