Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Eco-Pes

Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Eco-Pes

232,00 kr

219,02 kr

-6%
Klättra med säkerhet och hållbarhet tack vare Ocun Daisychain Eco-Pes klätterrem, designad av Ocun för optimal prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Omkrets vid klättring Ocun Daisychain Eco-Pes

Klättringsslingan Ocun Daisychain Eco-Pes är ett måste för alla klättringsentusiaster. Den är designad av det välkända varumärket Ocun och är perfekt för alla dina bergsäventyr.

Slingan Daisychain Eco-Pes är tillverkad av hållbara, miljövänliga material och erbjuder stor styrka och tillförlitlighet. Med en lastkapacitet på 22 kN garanterar den optimal säkerhet även på de tuffaste klättringarna.

Den lätta, ergonomiska designen gör den till ett oumbärligt tillbehör för klättrare av alla förmågor. Med en längd på 12 cm är den tillräckligt flexibel för alla situationer. Oavsett om du säkrar, abseilar eller sätter upp ett topprep kommer Daisychain Eco-Pes -slingan att uppfylla alla dina behov.

Aluminiumspännet gör den enkel att använda och rapide, även med handskar. Den är också utrustad med ett gummiskydd som förhindrar att den glider. Denna slinga är compatible med alla typer av karbinhakar, vilket gör den till en mångsidig produkt som passar för alla konfigurationer.

Förutom sin tekniska prestanda är Daisychain Eco-Pes även miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnet material och bidrar till att bevara vår planet samtidigt som den erbjuder dig oklanderlig kvalitet.

Oavsett om du är en amatör eller en erfaren klättrare kommer klätterselen Ocun Daisychain Eco-Pes att uppfylla alla dina krav. Så vänta inte längre, lägg till den till din klätterutrustning och ge dig ut för att erövra topparna med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Ocun
Tillverkarens SKU 05295-Blue/White
Färg blå/vit
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen