Skidhjälm för kvinnor Cairn Eclipse Rescue

Skidhjälm för kvinnor Cairn Eclipse Rescue

Börjar på: 1 591,43 kr

1 273,11 kr

-20%
Säkerhet, lätthet och komfort förenas i skidhjälmen för damer Cairn Eclipse Rescue. Fullpackad med funktioner för pålitlig och njutbar skidåkning.

Slut i lager

Beskrivning

Skidhjälm för kvinnor Cairn Eclipse Rescue

En skidhjälm Eclipse Rescue som är både effektiv och attraktiv, tillverkad med In-Mold-teknik: två permanent anslutna lager som fördelar alla stötar över hela hjälmens yta. Tack vare denna konstruktion är hjälmen inte bara tillräckligt säker, utan också exceptionellt lätt. Dessutom är hjälmen utrustad med Recco passivt skyddssystem och ett visir med cat.3 panoramalins, för optimal sikt även i måttlig eller full sol.

Modellen Eclipse Rescue har också ett antal ytterligare funktioner som gör den ännu mer pålitlig och praktisk att använda. Ett justerbart spänne under hakan och ett lättanvänt vred med hög precision baktill ser till att hjälmen sitter perfekt på huvudet, vilket garanterar maximal komfort även under långa vistelser på banan. V-Fit-hörselkåporna omsluter öronen utan att klämma åt dem, vilket ger mycket högre komfort än konventionella hörselkåpor, och har dessutom OSS-teknik, som hjälper till att bibehålla optimal hörsel för att göra körningen ännu säkrare. Det behagligt mjuka fleecefodret skyddar mot kyla och gör hjälmen ännu bekvämare att bära. Dessutom kan det när som helst tas av för en grundlig tvätt, vilket gör det enkelt att hålla hjälmen ren. Hjälmens sista funktion är ventilationshålen, som ger ett effektivt skydd mot överhettning.

Viktiga egenskaper:

- In-Mold-teknik som garanterar hög säkerhet och låg vikt;

- Sökare med kategori 3-glas, perfekt för måttligt eller fullt solljus;

- Recco-system, för lokalisering av skidåkare i en nödsituation;

- lättanvänt vred för exakt justering;

- justerbart hakband som inte skaver eller irriterar huden;

- Öronskydd och avtagbart foder för effektivt skydd mot kyla;

- justerbara ventilationshål för effektivt skydd mot överhettning;

Mer information

Varumärke Cairn
Tillverkarens SKU 060586062
Färg puderrosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen