Badshorts Speedo H-Boom V-Cut

Badshorts Speedo H-Boom V-Cut

Börjar på: 587,65 kr

490,32 kr

-17%
Dyk ner i komfort och prestanda med Speedo H-Boom V-Cut badshorts, designade för simning av Speedo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 587,65 kr

490,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts Speedo H-Boom V-Cut

Speedo H-Boom V-Cut badshorts är det perfekta plagget för alla simentusiaster. Dessa badshorts är designade av det kända märket Speedo och erbjuder exceptionell prestanda och komfort för alla dina träningspass eller avkopplande dagar vid poolen.

Badshortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, så att du kan röra dig fritt i vattnet. V-Cut-designen ger en elegant, smal passform som framhäver din figur. Den livfulla blå färgen och H-Boom-trycket ger en touch av stil till dina badkläder.

Tack vare Speedo Endurance+ -tekniken är dessa badshorts klor-, sol- och slitstarka, vilket gör dem perfekta för regelbunden användning. Dessutom torkar de snabbt, så att du kan använda dem om och om igen utan att behöva vänta länge.

Oavsett om du är en professionell simmare eller en entusiastisk amatör, kommer Speedo H-Boom V-Cut swim shorts att vara din perfekta allierade för att förbättra din prestanda i vattnet. Så tveka inte längre och få dessa måste-ha-badshorts till din simningkollektion nu.

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 09734-16899
Färg svart/grå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen